Noi optiuni business la Orange

Joi, 20 Aprilie 2006, ora 10:44
928 citiri

Orange lanseaza doua noi optiuni pentru clientii business A- 5 numere favorite Orange oricand si minute flexibile ce le ofera flexibilitate si controlul bugetului de comunicare. Prin optiunea 5 numere favorite Orange oricand, clientii care au ales abonamentele Flexibil si Business Flexibil Group au tarife cu 75% mai mici pentru toate apelurile catre 5 numere favorite din reteaua Orange.

Companiile au astfel posibilitatea sa-si eficientizeze bugetul de comunicare. Cele 5 numere favorite pot fi alese apeland gratuit *100#, 200 sau prin serviciul Orange Web Care si pot fi modificate oricand ulterior, in functie de evolutia relatiilor cu partenerii de afaceri sau cu angajatii. Taxa lunara pentru aceasta optiune este cuprinsa intre 4 A- 15 USD, in functie de tipul de abonament Flexibil sau Business Flexibil Group al clientului.

Optiunea minute flexibile poate fi activata de clientii care au ales abonamentul de 4 USD si care astfel au la dispozitie un numar de minute incluse care variaza in functie de destinatia apelurilor efectuate.

Avantajul consta in flexibilitate si libertate deplina in comunicare. Optiunea presupune o taxa lunara de 8 USD, suma pe care clientii o pot folosi asa cum doresc A- fie pentru a vorbi 200 minute exclusiv cu 3 numere favorite Orange oricand, sau cu orice numar din reteaua Orange in afara orelor de varf (de luni pana vineri intre 18:00 si 8:00 si la orice ora sambata si duminica), 80 de minute exclusiv cu alte numere din reteaua Orange decat cele favorite, in intervalul 8:00 A- 18:00 sau 40 de minute exclusiv catre alte retele nationale, oricand. Clientii pot apela catre oricare dintre aceste destinatii, in functie de necesitatile lor, iar prin intermediul serviciului Cronos vor fi informati despre minutele ramase disponibile.

A"Aceste noi optiuni se adreseaza in special companiilor mici si mijlocii si au fost concepute pentru a oferi si mai multe avantaje acestora A- comunicare cu partenerii de afaceri si angajatii la tarife preferentiale, posibilitatea de a controla bugetul de comunicare si mai multa flexibilitate. Mediul de afaceri cunoaste in prezent o evolutie dinamica in Romania, iar obiectivul Orange este de a dezvolta in permanenta solutiile de comunicare astfel incat sa raspundem necesitatilor diverse ale clientilor.A" a declarat Thierry Millet, Director Comercial, Orange Romania.

Bloombiz

www.directNews.ro - Topul stirilor zilei