Orange a lansat un serviciu de administrare eficienta a traficului de date in roaming

Marti, 02 Martie 2010, ora 17:17
1450 citiri
Orange a lansat un serviciu de administrare eficienta a traficului de date in roaming

Orange Romania a lansat serviciul de roaming Data Traffic Control, prin intermediul caruia clientii isi pot stabili anumite praguri pentru traficul de date in roaming realizat in tarile din Uniunea Europeana, potrivit unui comunicat transmis marti de catre operatorul de telefonie mobila si preluat de NewsIn.

Serviciul pus la dispozitie de Orange este gratuit si permite clientilor sa fie anuntati cand se apropie de pragul de consum stabilit.

Pragurile pe care le pot alege clientii Orange variaza intre 12,5 si 50 de MB.

De asemenea, atunci cand ating 70%, respectiv 100% din acest prag, vor primi cate un mesaj scris de notificare, ce poate fi insotit de suspendarea serviciului de date mobile, in functie de optiunea clientului.

Serviciul Data Traffic Control este disponibil pentru toti clientii Orange, indiferent de oferta de roaming de date de care beneficiaza, si va fi activat in mod automat, incepand cu 1 iulie, pentru toti clientii sai, in conformitate cu prevederile Uniunii Europene.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Waze anunță noi funcții importante. Toți șoferii trebuie să știe de ele
Waze anunță noi funcții importante. Toți șoferii trebuie să știe de ele
Waze, aplicația de navigare apreciată de șoferi din întreaga lume pentru funcțiile sale inovatoare și alertele utile în timp real, anunță lansarea unui set de actualizări menite să...
#orange, #trafic, #roaming, #clienti , #stiri Orange