Orange in parteneriat cu Microsoft lanseaza 3 telefoane noi

Marti, 12 Octombrie 2010, ora 12:58
1452 citiri
Orange in parteneriat cu Microsoft lanseaza 3 telefoane noi

Orange a anuntat marti lansarea a trei telefoane noi, Windows Phone 7, bazate pe cea mai noua platforma de la Microsoft, care vor fi disponibile clientilor de pe toate pietele mari din Europa, inclusiv din Romania, incepand cu sfarsitul lunii octombrie, transmite NewsIn.

Lansarea se va face initial in Marea Britanie si Franta, urmate de Spania, Polonia, Elvetia, Romania, Portugalia si Austria.

"Lansarea a fost posibila datorita integrarii serviciilor Orange in platforma Windows Phone 7. Noile telefoane - HTC 7 Mozart, distribuit in exclusivitate la Orange, Samsung Omnia 7 si LG E900 vor fi disponibile pentru public incepand cu finalul lunii octombrie pe toate pietele mari din Europa", se arata in comunicat.

Printre serviciile Orange integrate in ecranul de start Microsoft se numara, printre altele, Orange Wednesdays, Orange Maps, Your Orange si Orange Daily pentru Marea Britanie, Orange Daily si Liga 1 pentru Franta. 

De asemenea, clientii vor avea acces la portofoliul oferit de Microsoft, care include Xbox LIVE®, Microsoft® Office Mobile, Zune®, Windows LiveTM pentru mobil sau BingTM pentru mobil.

Toate achizitiile de aplicatii pot fi tarifate direct pe factura de telefonie mobila. Solutia de factura integrata va fi disponibila la inceputul anului 2011 in Marea Britanie si in Franta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#orange, #microsoft, #telefoane, #noi , #stiri Orange