Orange introduce trafic de date pentru toate abonamentele

Luni, 16 Septembrie 2013, ora 17:09
2773 citiri
Orange introduce trafic de date pentru toate abonamentele

Orange Romania va include in toate abonamentele, de luni, un anumit volum de trafic de date si o aplicatie antivirus, furnizata in parteneriat cu Bitdefender fara costuri suplimentare, a anuntat operatorul de telefonie mobila.

"Ne dorim sa facem tehnologia accesibila pentru toti clientii nostri, pe toate dispozitivele, de aceea am introdus trafic de internet in toate ofertele noastre, dar in acelasi timp ne dorim sa le asiguram si mijloacele necesare pentru ca experienta de utilizare a internetului sa fie sigura, cu ajutorul aplicatiei Orange Antivirus.

De asemenea, prin Orange TV Go, clientii nostri isi pot regasi continutul preferat de pe Orange TV pe oricare din dispozitivele folosite, dar si continut video la cerere, filme si videoclipuri de la Daily Motion", a declarat directorul comercial al Orange Romania, Julien Ducarroz, intr-o conferinta.

Potrivit datelor operatorului, clientii care aleg abonamentele Delfin vor avea trafic de date inclus, acces la portalul Orange pe mobil si aplicatia Orange Antivirus.

Cei care opteaza pentru abonamentele Cangur vor avea pachete de date mobile cu mai mult trafic inclus, acces la portalul Orange pe mobil, aplicatia Orange Antivirus si trafic prin aplicatia Libon, precum si spatiu de stocare in Orange Cloud.

In cazul abonamentelor Tigru, clientii operatorului vor primi aplicatia Orange Antivirus, spatiu de stocare in Orange Cloud, iar pentru abonamentul Tigru 30, acestia vor avea acces la aplicatia Deezer si serviciul Back-up Kit.

Abonamentele Pantera aduc, incepand de luni, trafic de date, cea mai rapida conexiune de internet pe mobil, la viteze 4G, alaturi de aplicatia Orange Antivirus, serviciul Back-up Kit, asigurarea pentru telefon si aplicatia Orange TV Go, care ofera acces la TV de pe orice tip de terminal.

Orange Antivirus si Orange Content Lock, aplicatiile care promit sa protejeze telefoanele clientilor de malware

Incepand de miercuri, 18 septembrie, portofoliul de optiuni al Orange Romania pentru cartele preplatite va fi simplificat, iar toate optiunile vor include trafic de date.

De asemenea, utilizatorii de cartele preplatite vor avea posibilitatea sa faca transferuri de date de pe mobil la viteze 4G.

Portofoliul Orange de telefoane mobile inteligente (smartphone) compatibile 4G include 5 noi modele - Orange Yumo, Nokia Lumia 625, Blackberry Q5, Samsung Galaxy S III 4G si Samsung Galaxy Note 3.

De asemenea, Orange Romania va aduce, in exclusivitate, terminalele Orange Zali si modelul Samsung Galaxy Trend Lite.

Aplicatia Orange Antivirus, realizata in colaborare cu Bitdefender, permite clientilor Orange sa isi protejeze telefoanele mobile si tabletele, cu sistem de operare Android, impotriva virusilor, a aplicatiilor care pot reprezenta un pericol si de a fi in deplina siguranta atunci cand navigheaza pe net.

Aplicatia asigura si posibilitatea de localizare, blocare sau stergere a informatiilor din telefon, de la distanta, in caz de pierdere.

"Androidul este in capul listei creatorilor de virusi pentru mobil pe fondul cotei mari de piata pe care o detine, iar amenintarile informatice pentru acest tip de dispozitive mobile se diversifica rapid si devin din ce in ce mai complexe. Fie ca urmaresc furtul de informatii personale, accesul la conturile bancare sau furtul de bani prin umflarea facturilor utilizatorilor, virusii de Android pot fi extrem de periculosi, fiind integrati de foarte multe ori in aplicatii legitime. Tocmai de aceea alaturarea solutiilor de securitate si a celor de control parental serviciilor de comunicatii mobile este esentiala", a declarat director de dezvoltare a afacerilor al Bitdefender, Valentin Jurcut, prezent la conferinta.

Orange Antivirus, alaturi de Orange Content Lock, reprezinta ultimele aplicatii introduse in programul Orange Care, cu rolul de a le asigura clientilor un continut sigur, indiferent de programele si aplicatiile folosite.

Orange Content Lock este o aplicatie oferita in parteneriat cu Bitdefender, pentru telefoanele cu sistem de operare Android, care are ca functii principale monitorizarea si filtrarea de continut.

Orange TV Go permite clientilor operatorilor acces la serviciul Orange TV de pe orice tip de dispozitiv - desktop, laptop, smartphone si tableta, fara a fi restrictionati de tipul de conexiune de internet.

Canalele TV de pe Orange TV Go pot fi vizionate de clientii care au un abonament Orange TV sau un abonament Pantera, conform pachetului lor, urmand ca, in curand, sa fie disponibile oferte pentru toti clientii Orange.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#abonament Orange, #trafic date Orange, #Antivirus smartphone Orange , #stiri Orange