Orange lanseaza de la 1 iulie optiunile Permis de Vacanta si Favourite Countries

Miercuri, 30 Iunie 2010, ora 14:50
2591 citiri
Orange lanseaza de la 1 iulie optiunile Permis de Vacanta si Favourite Countries

Orange va lansa, de la 1 iulie, optiunile Permis de Vacanta si Favourite Countries si va reduce tarifele standard pentru apelurile de voce, urmand ca, de la aceeasi data, sa activeze automat serviciul Data Traffic Control pentru toti clientii, a anuntat, miercuri, operatorul de telefonie mobila, informeaza NewsIn.

"

Prin noile oferte Permis de Vacanta si Favourite Countries, punem la dispozitia clientilor nostri pachete complete pentru comunicarea in roaming:. Pe langa minute pentru convorbiri, optiunile includ mesaje scrise si trafic pentru internet pe mobil, la tarife foarte avantajoase. In plus, am creat oferte atractive si pentru clientii care calatoresc in afara spatiului U.E. si care doresc sa pastreze legatura cu cei de acasa", a declarat Wholesale, International & Regulatory Affairs Manager, Irina Pana.

Cu optiunea Permis de Vacanta, abonatii Orange care calatoresc in roaming primesc 15 minute pentru convorbiri, 10 mesaje scrise si 1 MB pentru internet mobil cu 5,21 euro (TVA inclus), pentru Uniunea Europeana, Elvetia si Moldova. Abonatii care calatoresc in afara spatiului UE pot folosi, pentru 5,21 euro in plus, optiunea si in Croatia, Turcia, SUA si China.

Totodata, Orange include mai multe beneficii in optiunea Favourite Countries si reduce taxa de optiune.

Astfel, abonatii Orange primesc acum 60 de minute pentru apeluri in roaming sau pentru apeluri internationale, in si catre tara favorita, 10 mesaje scrise si 1 MB pentru internet mobil, totul cu 12,4 euro (TVA inclus). 

Optiunea Favourite Countries este disponibila in tarile Uniunii Europene, Elvetia si Moldova.

Ambele optiuni sunt valabile timp de 30 de zile si pot fi activate ori de cate ori clientii doresc in decursul unei luni.

De asemenea, in conformitate cu normele U.E, tarifele standard pentru convorbirile in roaming, in cadrul Uniunii Europene, scad pana la 0,39 euro/minut (fara TVA) pentru apelurile efectuate si 0,15 euro/minut (fara TVA) pentru apelurile primite.

Apelurile primite de clientii Orange in Mesageria Vocala atunci cand se afla in roaming in U.E. devin gratuite, ascultarea acestora fiind taxata, ca pana acum, cu tariful standard pentru efectuarea unui apel catre Romania.

Tot de la 1 iulie, Orange activeaza automat serviciul Data Traffic Control pentru toti clientii sai, in conformitate cu prevederile Uniunii Europene.

Astfel, la atingerea unui prag de consum de 12 MB, serviciile de date in roaming in Uniunea Europeana vor fi suspendate, cu exceptia situatiilor in care clientii au ales un prag de consum mai mare sau au anuntat ca doresc sa poata utiliza serviciile de date in roaming indiferent de consum.

Serviciul Data Traffic Control ofera si posibilitatea primirii notificarilor fara suspendarea serviciului.

Astfel, clientii care doresc sa fie informati in legatura cu consumul lor, fara a li se suspenda serviciul de date in roaming, pot solicita primirea de notificari la atingerea pragul ales.

 

Până când ar putea rămâne tarifele RCA plafonate. Trei milioane de vehicule din România nu au asigurare obligatorie
Până când ar putea rămâne tarifele RCA plafonate. Trei milioane de vehicule din România nu au asigurare obligatorie
Ministerul Finanţelor a propus prelungirea plafonării tarifelor RCA până la 30 iunie 2024, în contextul în care există încă probleme nerezolvate în piaţa asigurărilor auto, care se...
#oferte, #orange, #roaming, #tarife, #trafic , #stiri Orange