Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Orange reduce cu pana la 58% tarifele in roaming

Orange reduce cu pana la 58% tarifele in roaming

Orange Romania va reduce, incepand de vineri, cu pana la 58%, tarifele la abonamentul Travel Data pentru clientii care utilizeaza serviciile de e-mail si Internet mobil in roaming, atunci cand calatoresc in tarile Uniunii Europene si in Elvetia, a anuntat operatorul.

Abonatii Orange Romania pot alege, in functie de traficul de date dorit, una dintre optiunile Travel Data cu trafic inclus de 10 MB, 20 MB sau 50 MB la 8 euro, 15 euro si respectiv 30 de euro (TVA inclus).

"Dupa consumarea traficului de date inclus, optiunea aleasa se reactiveaza automat atunci cand se initiaza o noua conexiune de date, astfel incat clientii vor continua sa beneficieze de tarifele din cadrul optiunii", se precizeaza intr-un comunicat al operatorului remis MEDIAFAX.


De exemplu, in cazul in care clientul alege optiunea Travel Data cu 10 MB la opt euro si consuma 18 MB atunci cand se afla in roaming in Uniunea Europeana sau in Elvetia, va plati 16 euro, adica mai putin de 1 euro/MB, in urma reactivarii automate a optiunii.


Orange Romania este cel mai mare operator local de telecomunicatii mobile, cu 10,81 milioane de clienti si venituri de 237 milioane de euro la 31 martie.


Operatorul este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 180 de milioane de clienti. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1842 ori
Citeste mai multe despreabonati orange roaming tarife trafic