Orange relanseaza programul de recrutare Orange Jobs!

Vineri, 29 Mai 2009, ora 12:57
6699 citiri
Orange relanseaza programul de recrutare Orange Jobs!

Orange lanseaza o noua sectiune de job-uri pe site-ul companiei, dedicata celor care doresc sa faca un pas nou in cariera.

Pe www.orange.ro/jobs, candidatii pot gasi cele mai atractive posturi din diverse domenii, cum ar fi IT, tehnic sau vanzari. Noul site aduce mai multa flexibilitate si promptitudine, candidatii urmand sa fie selectati mult mai usor pe jobul care li se potriveste.

Mai mult decat atat, candidatii vor primi notificari pentru oportunitatile existente in orasele de care sunt interesati sau in departamentele pentru care au optat.

In plus, noua extensie va fi mai prietenoasa pentru aplicanti, fie ca este vorba de tineri obisnuiti sa navigheze rapid pe internet, de persoane aflate in cautarea unui job pentru care esential este ca informatia sa fie cat mai accesibila sau de potentiali candidati, curiosi sa afle ce inseamna sa lucrezi la Orange Romania.

Candidatii ideali sunt responsabili, inovativi si perseverenti.

Mai mult, ei trebuie sa isi doreasca sa cunoasca si sa intelega mediul economic si, nu in ultimul rand, sa aiba abilitatile si aptitudinile necesare carierei pentru care opteaza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#job, #orange , #stiri Orange