Telefonie de 20 de euro pe luna. Afla cine are cel mai bun abonament

Vineri, 29 Iulie 2011, ora 12:11
2073 citiri
Telefonie de 20 de euro pe luna. Afla cine are cel mai bun abonament

Desi este cel mai mic competitor din cei trei operatori principali de telefonie mobila de pe piata autohtona, Cosmote si-a schimbat abonamentele, pentru a mai "fura" din clientii competitiei sau pentru a atrage mai multi abonati noi. Primii doi competitori, Vodafone si Orange, au inceput si ei, mai demult, o campanie "agresiva" de promovare. 

Am comparat trei abonamente de la Orange, Vodafone si Cosmote, cu o valoare undeva in jurul sumei de 20 de euro, pentru a vedea care este cel mai avantajos din punct de vedere al raportului calitate/pret. Concluziile le veti trage voi.

De la Orange am luat in considerare abonamentul Pantera 20. Cu aceasta oferta, Orange pune pe masa 1.200 de minute in retea si 900 de mesaje scrise, tot in retea.

Daca vorbim de minute nationale, aici veti gasi 200 de minute plus 50 de mesaje multimedia nationale. Pe langa acestea, veti avea si 350 de MB trafic pentru Internet pe mobil. Pentru portalul Orange pe mobil accesul este nelimitat. Costul abonamentului este de 20,84 de euro/luna.

Daca veti reusi performanta sa terminati minutele, mesajele sau traficul incluse in oferta, tarifele aplicate nu sunt tocmai usor de ignorat.

Astfel ca, pentru fiecare minut pentru apelurile in retea, veti fi taxat cu 0,146 euro. Apelurile catre alte retele nationale vor costa, pe minut, 0,198 euro, iar mesajul scris - 0,062 euro. Un MB de trafic este un pic mai scump - 0,248 euro. Toate tarifele au TVA inclus.

Oferta Vodafone pare incredibil de simpla, la costul cerut. 19,79 de euro pe luna este cel mai apropiat produs de tinta de 20 euro (Complet 1500) al operatorului. In acesta sunt incluse 250 de minute nationale si 1.500 de minute in retea.

Compania mai ofera si un bonus: timp de trei luni, aveti de ales daca vreti dublarea minutelor din abonament sau "dublu trafic de net pe mobil la activarea extraoptiunilor Internet pe mobil 50MB sau Internet pe mobil 250MB".

Citeste mai multe pe Ziare.com.

#telefonie mobila, #oferta abonament telefonie , #stiri Orange