Vrei sa faci practica la Orange?

Miercuri, 08 Iunie 2011, ora 13:31
1816 citiri
Vrei sa faci practica la Orange?

Orange a lansat un program adresat studentilor si masteranzilor preocupati de dezvoltarea carierei lor prin care acestia pot sa participe la cursuri de dezvoltare profesionala, sa invete si sa lucreze alaturi de mentori care le vor oferi indrumare pe tot parcursul sesiunii de practica.

Inscrierile in programul Orange First Step se fac online, pana pe data de 20 iunie 2011, iar selectia se va face in functie de rezultatele scolare, dar si de motivatia personala a fiecarui candidat, se arata in comunicatul Orange.

Pe parcursul verii se vor organiza in total 3 sesiuni de practica astfel: 1-31 iulie, 1-31 august, 1-30 septembrie, in mai multe orase din tara. La final, toti absolventii Orange First Step primesc o diploma de absolvire si o adeverinta de practica pe care o pot folosi la facultate.

Ce inseamna un astfel de program pentru studenti?

"Prin Orange First Step venim in completarea sistemului educational si facem legatura dintre angajatii cu o experienta bogata si tinerii aflati la inceput de cariera pentru ca ei sa descopere cum se transforma principiile teoretice invatate la facultate in exemple reale de succes. Este o investitie facuta in beneficiul studentilor care doresc sa se dezvolte profesional, iar scopul nostru este ca, in timp, sa crestem expertiza absolventilor din Romania" a declarat Ioana Marcu, HR Director Orange Romania.

Ce pot invata studentii

La finalul sesiunii de practica, in functie de departamentul ales, studentii vor afla ce inseamna un proces de vanzare si care sunt etapele acestuia.

De asemenea, studentii vor afla ce inseamna un call center de resurse umane, ce este cultura organizationala, vor intelege particularitatile comunicarii cu presa, vor invata despre mixul de comunicare si despre cum se dezvolta si se implementeaza o campanie integrata de comunicare.

Stagiul de practica este o ocazie pentru tineri sa afle cum se nasc ofertele comerciale, ce inseamna si cum se face mistery shopping, cum functioneaza in practica regulile si principiile contabile invatate la facultate. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#orange, #practica la orange, #stagii de practica , #stiri Orange