OTP Bank lanseaza un depozit cu dobanda promotionala

Luni, 17 Septembrie 2007, ora 14:07
1109 citiri

OTP Bank Romania ofera clientilor un depozit la termen cu scadenta de 2 luni si dobanda promotionala. Depozitele la termen se pot constitui in RON si/sau EUR, iar sumele minime necesare pentru constituirea acestora sunt: 100 RON sau 100 EUR.

Oricine constituie un depozit la OTP Bank Romania in perioada mentionata, prin reteaua de sucursale sau prin OTPdirekt, beneficiaza de o dobanda de 7.10% pe an pentru depozitele constituite in RON si de 4,15% pe an pentru depozitele constituite in EUR.

Dobanda este fixa pe toata perioada depozitului, iar comisionul de retragere in ziua expirarii depozitului este de 0%. La scadenta, suma care a constituit depozitul plus dobanda aferenta se vireaza automat in contul curent.

Pentru depozitele constituite in perioada promotiei, 17 septembrie - 16 octombrie 2007, nivelul ratei dobanzii va creste la 7.5% p.a. pentru depozitele in RON, respectiv la 4.5% p.a. pentru depozitele in EUR, daca in perioada celor 2 luni ale depozitului promotional, rulajul creditor insumat al conturilor curente ale clientului, indiferent de valuta, depaseste valoarea de 10,000 RON sau echivalent.

In calculul rulajului creditor nu se vor lua in considerare sumele provenite din creditele acordate de OTP Bank Romania si a celor folosite pentru constituirea de alte depozite pe parcursul celor 2 luni ale depozitului.

Bloombiz

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.