OTP Bank Romania deschide o noua sucursala in Targoviste

Vineri, 23 Martie 2007, ora 18:05
787 citiri

OTP Bank Romania deschide pe 27 martie o sucursala la Targoviste, ca parte a strategiei de extindere care sa ii permita sa atinga, pe termen mediu, o cota de piata de 4-5% din sectorul bancar romanesc, a anuntat banca vineri intr-un comunicat.

OTP Bank Romania a atins in decembrie 2006 o cota de piata de 2,13% pe segmentul retail, bazata pe cresterea creditelor ipotecare pana la nivelul de 3,81% din piata, potrivit datelor furnizate de banca.

Strategia OTP Bank prevede un nivel de 100 de unitati pana la finalul lui 2007. Banca a incheiat anul trecut cu 66 de sucursale si agentii, iar in primul trimestru al acestui an banca a prevazut deschiderea a sapte noi unitati in Focsani, Hunedoara, Timisoara, Vaslui, Cluj si Targoviste.

Banca avea active de 2,64 miliarde lei (781 milioane euro) la sfarsitul anului trecut si controla 1,53% din piata bancara romaneasca, dupa cum arata datele Bancii Nationale a Romaniei. OTP Bank Romania este parte a grupului financiar ungar OTP, care opereaza in noua tari din Europa Centrala si de Est si deserveste peste 11 milioane de clienti.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)