OTP Bank Romania lanseaza un certificat de depozit

Miercuri, 14 Octombrie 2009, ora 17:12
1529 citiri
OTP Bank Romania lanseaza un certificat de depozit

OTP Bank Romania lanseaza un certificat de depozit nominativ cu discount, nenegociabil, in lei si euro, care ofera clientilor, persoane fizice rezidente si nerezidente, randamente de pana la 10,75% la lei si pana la 4,25% la euro, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de institutia bancara, informeaza NewsIn.

Banca precizeaza ca rata dobanzii este fixa pe intreaga durata a certificatului de depozit, termenul de constituire este cuprins intre 1 luna si 12 luni, comisionul de deschidere, lichidare sau retragere de numerar, in conditiile stabilite de banca, este zero.

De asemenea, clientii pot sa-si rascumpere, total sau partial, certificatele inainte de scadenta, beneficiind totusi de o rata a dobanzii avantajoasa.

In cazul rascumpararii partiale inainte de termen, certificatele de depozit ramase vor pastra dobanda si perioada de scadenta atribuite initial.

OTP Bank Romania este participant la Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar, care a majorat, incepand cu 15 octombrie 2008, limita de garantare a depozitelor la 50.000 de euro, echivalent in lei, pentru fiecare titular de cont.

Din categoria depozitelor fac parte certificatele de depozit, depozitele la termen, conturile curente, conturile Junior si conturile de economii.

OTP Bank Romania, subsidiara a grupului bancar ungar OTP, avea 105 unitati la jumatatea acestui an.

 

#certificate, #depozit, #dobanda, #otp, #rata , #stiri Otp Bank