CSSPP a retras autorizatia fondului Aviva Pensia Max

Miercuri, 23 Iunie 2010, ora 14:16
1362 citiri
CSSPP a retras autorizatia fondului Aviva Pensia Max

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a decis, la cererea Aviva Asigurari de Viata, retragerea autorizatiei si radierea din registrul institutiei a fondului de pensii facultative Aviva Pensia Max, pentru ca nu a atras niciun client. precizeaza Mediafax.

"Decizia membrilor fondatori, de incetare a existentei societatii civile particulare ce sta la baza fondului Aviva Pensia Max, a fost luata ca urmare a necolectarii de contributii la acest fond, de la data autorizarii, 29 aprilie 2009 si pana in prezent", se arata intr-un comunicat al CSSPP remis Mediafax.

Aviva Asigurari de Viata are obligatia notificarii tuturor agentilor de marketing ca le este interzisa incheierea de acte individuale de aderare pentru acest fond, se mai spune in comunicat.

Aviva Pensia Max era unul dintre cele 14 fonduri de pensii facultative autorizate de CSSPP si singurul administrat de Aviva Asigurari de Viata pe acest segment de piata.

La finele lunii mai, activele celor 13 fonduri care au comunicat cifre catre CSSPP insumau 255,86 milioane de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Toate drepturile bănești au fost distribuite către pensionari până la jumătatea lunii aprilie, transmite Compania Națională "Poșta Română" joi, 18 aprilie. Conform operatorului...
#csspp, #fond, #pensii , #Fond pensii