Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CSSPP a aprobat norma privind intocmirea si depunerea situatiilor financiare pentru 2009

CSSPP a aprobat norma privind intocmirea si depunerea situatiilor financiare pentru 2009

Arbitrul pensiilor private a avizat, marti, norma privind intocmirea si depunerea situatiilor financiare anuale individuale pentru exercitiul financiar 2009, de catre entitatile de pe piata pensiilor private obligatorii si facultative, informeaza NewsIn.

Noul act normativ stabileste cadrul legal privind raportarile financiare anuale aplicabile entitatilor de pe piata pensiilor private, se arata intr-un comunicat al Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).


Norma legifereaza prevederi clare referitoare la situatiile financiare anuale aferente exercitiului financiar 2009 privind metodologia de intocmire, verificare, auditare si aprobare, modul de transmitere sau termenul de depunere (15 aprilie 2010).


De asemenea, clarifica faptele sanctionabile in cazul nerespectarii prevederilor normei, se arata in comunicat.


Norma face parte din seria reglementarilor contabile emise periodic de catre CSSPP, in scopul asigurarii unor seturi unitare de reguli contabile si a unui mecanism eficient de functionare in intocmirea si depunerea fiecarei raportari anuale. 


 
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1023 ori