La sfarsitul campaniei de aderare pentru Pilonul II, Aviva raporteaza peste 320.000 de contracte semnate

Luni, 28 Ianuarie 2008, ora 11:04
990 citiri
La sfarsitul campaniei de aderare pentru Pilonul II, Aviva raporteaza peste 320.000 de contracte semnate

Numarul total de contracte semnate in ultimele doua saptamani ale campaniei de aderare raportat de compania Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat este de 72.078 de adeziuni, informeaza un comunicat de presa.

Aceste contracte urmeaza a fi supuse procesului de validare in scurt timp de catre Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale.

"Cresterea semnificativa a numarului de adeziuni din ultimele doua saptamani se datoreaza in primul rand faptului ca romanii au constientizat pe ultima suta de metri faptul ca daca ei nu-si exprima propria optiune, statul va face alegerea in locul lor. Acest mesaj a fost sustinut in toate mediile de catre majoritatea administratorilor precum si de reprezentantii Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.

Suntem multumiti ca prin intermediul retelei pe care ne-am creat-o, am reusit ca la sfarsitul campaniei de aderare sa strangem un numar total de peste 320.000 de adeziuni." a declarat Shah Rouf, CEO Aviva Grup Romania.

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.