Omniasig Pensii Private mareste capitalul destinat marketing-ului si comisioanelor agentilor

Vineri, 28 Septembrie 2007, ora 14:07
1303 citiri

Omniasig Pensii Private isi va mari capitalul social pana la 20,5 milioane euro, cel mai sigur in octombrie, pentru a acoperi cheltuielile necesare activitatii de marketing a companiei si pentru plata comisioanelor catre agenti, a declarat pentru NewsIn directorul companiei, Cristina Nitescu.

Compania are in prezent un capital social de 5,5 milioane euro.

"Omniasig Pensii Private plateste agentilor de marketing un comision in valoare de 30 euro pentru fiecare semnatura", a mentionat Nitescu. Ea a adaugat ca in prezent compania are 9.000 de agenti de marketing la care se adauga alti 4.000 de agenti care urmeaza sa fie autorizati de arbitrul pensiilor private.

Omniasig Pensii Private tinteste 10% din piata pensiilor obligatorii si doreste sa atraga 350.000 de clienti pentru pilonul II, respectiv 20.000 - 30.000 pentru fondul de pensii facultative (pilonul III) in primul an de activitate.

Omniasig Pensii Private mizeaza pe un volum al activelor de aproximativ 2,5 milioane euro in 2008, dupa un an de colectare pe segmentul pensiilor private obligatorii (pilonul II).

Omniasig Pensii Private are ca actionar majoritar TBI Holding, care detine 90% din capital, iar restul de 10% este detinut de catre Omniasig.

TBI Holding este o societate de investitii financiare care activeaza pe piata pensiilor, asigurarilor, administrarii activelor, leasing-ului si creditelor. Compania este prezenta in mai multe tari din regiune, printre care Bulgaria, Croatia, Georgia, Romania, Rusia, Slovacia si Ucraina.

TBI Holding gestioneaza fonduri de pensii de aproape 500 milioane euro in Europa Centrala si de Est. Compania activeaza pe piata romaneasca de peste 10 ani prin intermediul a patru societati: TBI Leasing, TBI Credit, SIRA - societate de administrare a investitiilor si Omniasig Asigurari de Viata. In 2006, TBI Holding a devenit membru al grupului Vienna Insurance Group, care au preluat pachetul majoritar, de 60% din capitalul companiei.

Bloombiz

(Sursa: NewsIn)

Bloombiz.ro Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul infoBloombiz ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.