Seful ING Pensii, noul presedinte al APAPR

Miercuri, 18 Iulie 2012, ora 14:28
2364 citiri
Seful ING Pensii, noul presedinte al APAPR

Membrii APAPR l-au confirmat marti, prin vot in cadrul Adunarii Generale, pe directorul general ING Pensii, Marius Popescu, ca noul presedinte al asociatiei, dupa plecarea fostului presedinte Cornelia Coman la conducerea business-ului ING de asigurari si pensii din Ungaria.

In acelasi timp, alegerile pentru trei mandate in cadrul Consiliului Director al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania (APAPR) i-au reconfirmat pe aceste pozitii pe Ioan Vreme, director general Generali Pensii si Radu Craciun, director general adjunct Eureko Pensii. A treia pozitie a fost ocupata de Claudia Ionescu, directorul diviziei titluri la BRD-GSG, care l-a inlocuit pe Crinu Andanut, director General Allianz-Tiriac Pensii Private. Vicepresedntele Consiliului Director al APAPR este Mihai Coca-Cozma (Alico).

Mandatele tuturor celor cinci membri ai Consiliului Director al APAPR au in prezent o durata de doi ani, iar urmatoarele alegeri in cadrul Asociatiei vor fi organizate in luna iunie 2014.

APAPR este asociatia profesionala a operatorilor economici din domeniul pensiilor private din Romania (11 administratori si 5 banci depozitare ale fondurilor de pensii).

APAPR este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, independenta, non-profit, creata pentru promovarea si dezvoltarea pensiilor private in tara noastra. Membrii APAPR administreaza aproape 6 milioane de conturi individuale pentru participantii la fondurile de pensii, activele gestionate depasind ca valoare 1,9 miliarde de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#conducere Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat, #director ING Marius Popescu , #Pensii private