Zepter, un nou jucator pe piata pensiilor private

Luni, 13 August 2007, ora 14:13
990 citiri

Zepter Fond de Pensii, parte a grupului Zepter, a depus la Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), documentatia pentru autorizarea constituirii ca societate de pensii, a declarat pentru Business Standard presedintele CSSPP, Mircea Oancea.

"Pentru mine nu este o surpriza faptul ca o companie care isi comercializeaza produsele prin sistemul de vanzari directe doreste sa intre pe piata pensiilor private. Ma asteptam ca mai multe companii care practica sistemul de multilevel marketing sa se arate interesate de aceasta piata, avand in vedere reteaua extinsa de agenti de vanzari pe care se bazeaza", a declarat Mircea Oancea, pentru Business Standard.

Din cele 12 societati care au primit autorizatie de constituire pe pilonul II de pensii, CSSPP a autorizat pana in prezent zece societati de administrare de fonduri de pensii obligatorii (pilonul II): ING Fond de Pensii, Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat, Allianz-Tiriac Pensii Private, Omniasig Pensii, Interamerican Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat, Prima Pensie Fond de Pensii, AIG Fond de Pensii, BT Aegon Fond de Pensii SA, Generali Fond de Pensii SA si BRD Fond de Pensii SA.

Compania Zepter International, fondata in urma cu 20 de ani in Austria de un emigrant de origine sarba, este prezenta in Romania din anul 1993 si promoveaza, prin sistemul de vanzari directe, cinci game de produse: medicale, home care, home art, cosmetice si produse de lux.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.