Igas: Nu stim cu certitudine ca salariile vor creste in 2012

Joi, 09 Februarie 2012, ora 16:40
2019 citiri
Igas: Nu stim cu certitudine ca salariile vor creste in 2012

Vicepresedintele PDL Traian Igas a declarat joi ca, in acest moment, nu se poate vorbi "cu certitudine" despre marire de pensii si salarii anul acesta si a adaugat ca puterea conteaza pe "increderea" minoritatilor nationale pentru sustinere.

"Nu putem vorbi in momentul de fata de cresteri salariale, nu ne permite bugetul sa spunem in momentul de fata clar daca exista aceasta posibilitate si cred ca nu exista aceasta posibilitate in momentul de fata. Cred ca ar fi bine sa nu ne hazardam in a face declaratii care mai tarziu sa nu putem sa le ducem la indeplinire", a spus Igas.

"Nu putem vorbi in momentul de fata cu certitudine ca salariile vor creste in 2012", a subliniat el.

La insistenta jurnalistilor, ca marirea pensiilor si salariilor a reprezentat conditia minoritatilor pentru sustinerea Guvernului, Igas si-a exprimat increderea ca grupul acestora se va afla in continuare alaturi de putere.

"Haideti sa fim optimisti si sa privim cu speranta spre noul Guvern si eu cred ca acest lucru se va intampla", a incheiat Igas.

Nicolae Paun a anuntat joi ca daca Guvernul Ungureanu nu va creste pensiile si salariile bugetarilor din mai si nu vor adopta masuri de imbunatatire a mediului de afaceri, parlamentarii minoritatilor nationale sunt dispuse sa voteze o motiune de cenzura.

Paun a anuntat joi ca grupul sau face parte in continuare din alianta, prin urmare va sustine Guvernul Ungureanu, dar conditionat.

Paun a explicat ca minoritatile sustin Guvernul daca din mai se vor mari pensiile si salariile si se vor impune conditii de imbunatatire a mediului de afaceri.

"Daca aceste conditii nu sunt duse la indeplinire, suntem dispusi sa votam o motiune de cenzura", a atras atentia Paun.

#Traian Igas salarii, #majorare pensii Igas, #guvern Ungureanu majorare pensii salarii , #Stiri Pensii