Ministrul Muncii: Ne-am intors cu legea pensiilor la ce era in 2010

Luni, 21 Decembrie 2015, ora 23:08
1679 citiri
Ministrul Muncii: Ne-am intors cu legea pensiilor la ce era in 2010
Foto: gov.ro

Legea pensiilor ar trebui discutata avand in vedere ca prin majorarile acordate unor categorii speciale in 2015 ne intoarcem la ceea ce era in anul 2010, cand a fost modificata legea, a declarat, luni, ministrul Muncii, Ana Costea, precizand ca mandatul sau este prea scurt pentru a face acest lucru.

"Din pacate, mandatul meu este foarte scurt. La sustinerea bugetului in Parlament am zis ca legea salarizarii si legea pensiilor sunt strategice. Analiza si punerea pe criterii si formule de calcul care sa nu mai genereze astfel de discutii necesita timp si nu imi pot asuma acest lucru in acest mandat", a spus ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Demnitarul a precizat ca se impune discutarea acestui act normativ, dar in acelasi timp este o lege mult prea importanta si ea trebuie analizata.

"In 2015 ne intoarcem la ce era in 2010 (pensiile speciale -n.r.). E mult de discutat, ia timp, insa aceasta discutie este necesara", a mai spus Ana ...citeste mai departe despre "Ministrul Muncii: Ne-am intors cu legea pensiilor la ce era in 2010" pe Ziare.com

#ministrul muncii legea pensiilor, #pensii specile parlamentari, #pensii speciale primari , #Stiri Pensii