OMV Petrom transforma benzinariile in "mini-malluri" pentru soferi

Luni, 30 Iunie 2014, ora 16:32
2307 citiri
OMV Petrom transforma benzinariile in "mini-malluri" pentru soferi

OMV Petrom a inceput implementarea unui nou model de business in cadrul retelei de benzinarii, extinzand activitatea de servicii auxiliare, potrivit unui comunicat al companiei.

"Este o premiera in Romania, insa acest model este validat international. Avem in vedere deschiderea, in cadrul benzinariilor, de restaurante, farmacii, service-uri auto sau ghisee de unde pot fi achizitionate polite de asigurare. Acestea vor functiona in spatii inchiriate catre parteneri OMV Petrom. Credem ca exista o tendinta de crestere a ponderii serviciilor auxiliare in benzinarii. Aceasta raspunde nevoilor clientului modern, foarte activ, de a avea acces dintr-un singur loc la o gama extinsa de servicii si produse", a declarat Adrian Nicolaescu, Senior Head of Retail in cadrul OMV Petrom.

Astfel, a fost deschis primul restaurant operat de un brand international, care functioneaza in cadrul unei statii de distributie a carburantilor. Este vorba de restaurantul Subway, inaugurat la sfarsitul saptamanii trecute in cadrul statiei Petrom Vestem, aflata la intrarea in orasul Sibiu.

OMV Petrom este cel mai mare grup petrolier integrat din Europa de Sud-est, cu o productie anuala de titei si gaze de 66 milioane de barili echivalent petrol. Grupul are o capacitate de rafinare de 4,2 milioane tone anual si detine o centrala electrica de 860 MW si un parc eolian de 45 MW. Pe piata distributiei de produse petroliere, OMV Petrom este prezent pe pietele din Romania si tarile invecinate prin intermediul a circa 800 benzinarii.

Compania austriaca OMV detine 51,01% din actiunile OMV Petrom, statul roman, prin Ministerul Economiei, detine 20,64%, Fondul Proprietatea are 18,99%, iar 9,36% se tranzactioneaza liber la Bursa de Valori Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#omv petrom, #servicii benzinarii Petrom, #retea benzinarii Petrom , #stiri Petrom