Vintu face afaceri cu 41 de primarii

Luni, 11 Ianuarie 2010, ora 09:42
1538 citiri
Vintu face afaceri cu 41 de primarii

PSV Company, fosta Petromservice, o societate aflata in insolventa si controlata de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu printr-o firma offshore din Cipru, are incheiate 41 de contracte cu mai multe primarii din tara.

Contractele pentru prestari de diverse servicii sunt in valoare de 70,8 milioane de lei, conform raportului privind cauzele si imprejurarile care au dus la aparitia insolventei PSV, intocmit la jumatatea lunii trecute de lichidatorul firmei.

"PSV Company SA are la aceasta data un portofoliu de contracte in care are calitatea de executant, structurat dupa cum urmeaza: un portofoliu propriu de 41 de contracte cu o valoare totala de 70.792.396 lei, din care valoarea lucrarilor ce au ramas de executat se ridica la 49.663.364 lei, avand in general ca obiect lucrari de reabilitare si amenjare constructii, lucrari infrastructura si alimentare cu apa prestate catre diverse primarii", se arata in raportul citat de Capital.

Compania nu a platit toate drepturile angajatilor, datorand 168,8 milioane de lei. Din aceasta suma, aproape 113 milioane au fost deja achitati prin executarea conturilor societatii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igienă și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Exista anumite in care acest aspect este cu atat mai important, intrucat...
#afaceri, #contracte, #vantu , #stiri Petromservice