Piraeus Bank isi face Business Center pentru IMM-uri

Marti, 09 Iulie 2013, ora 11:28
2174 citiri
Piraeus Bank isi face Business Center pentru IMM-uri

Piraeus Bank isi face Business Center pentru intreprinderile mici si mijlocii si isi reconfigureaza divizia de IMM pentru a accelera activitatea de creditare pe acest segment.

Compusa dintr-o echipa de peste 30 de specialisti, noua structura a devenit mai complexa si gestioneaza in mod direct activitatea de vanzari, administrarea contractelor IMM, precum si relatia directa cu IMM-urile, informeaza banca printr-un comunicat de presa.

Business Center-ul functioneaza intr-o locatie dedicata exclusiv acestui proiect si este supervizat de Areti Riga, din functia de SME Business Development Manager. Areti Riga are o experienta vasta in domeniu, ea conducand anterior structura similara a Piraeus Bank Bulgaria.

"Activitatea Business Center-ului se va concentra pe vanzarea de credite IMM, pe dezvoltarea de solutii relevante adresate acestui segment. Cu o echipa dedicata si cu responsabilitati extinse, noua structura a fost creata pentru a simplifica relatia clientilor IMM cu banca. Intentionam sa reducem timpul de raspuns, sa personalizam cu adevarat produsele si serviciile pe care le oferim.

Ne dorim ca existenta Business Centerului sa duca la extinderea portofoliului de credite IMM, detinut de banca. In momentul de fata, Business Centerul se adreseaza exclusiv clientilor din Bucuresti, iar extinderea lui depinde de evolutia business-ului i de feedback-ul pietei", a declarat Areti Riga, SME Business Development Manager.

Proiectul este deja implementat in Albania, Bulgaria si Serbia

Business Centerul creat in Bucuresti este un proiect implementat la nivel de Grup, constructii similare existand si in alte tari precum Albania, Bulgaria, Serbia.

Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group.

In cei peste 12 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank si-a construit o retea vasta de unitati si deserveste peste 300.000 de clienti.

Piraeus Bank Group este un grup financiar cu o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing-ului. Cu o cota de piata de 27% pe credite si depozite, Piraeus Bank Group ocupa locul 2 in topul celor mai mari banci din Grecia.

#piraeus bank IMM, #consultanta IMM Piraeus, #Business Center IMM Piraeus , #Investitii