Action Global Communications, desemnata aA€AsCea mai buna agentie de PR din Dubai, Emiratele Arabe Unite"

Miercuri, 08 Noiembrie 2006, ora 11:51
881 citiri

Reprezentanta din Dubai a agentiei Action Global Communications a fost desemnata "Cea mai buna agentie de PR din Dubai, Emiratele Arabe Unite" in cadrul galei premiilor internationale CNBC Arabian Property.

Cele 17 categorii ale premiilor CNBC au fost disputate de companii si agentii de comunicare din 7 tari. Castigatorii au fost desemnati de un juriu format din 20 de specialisti reprezentand organizatii, asociatii si institutii media internationale, toate conectate la industria imobiliara.

Premiul reprezinta recunoasterea implicarii intense a agentiei in promovarea dezvoltarii sectorului imobiliar. Action Global Communications Dubai gestioneaza conturile de comunicare ale unor proiecte imobiliare complexe: tranformarea Insulei Saadiyat in centru cultural al Abu Dhabi sau constructia si dezvoltarea insulelor atrificiale OQYANA.

"Expertiza Action Global Communications Dubai in pozitionarea proiectelor de dezvoltare imobiliara se regaseste in toate strategiile de comunicare create pentru initiativele de anvergura ale acestui sector. In scurt timp vom anunta o serie de noi conturi castigate in acest sector economic important, urmarind ca si pe viitor sa ne aducem contributia la proiecte care sa schimbe fata Emiratelor Arabe." a afirmat la primirea premiului, Tony Christodoulou, Presedintele Action Global Communications.

Action Global Communications, prin birourile sale din Dubai, Bahrain, Qatar, Kuweit si Oman, ofera servicii de consultanta specializata pe sectorul imobiliar si industria proprietatii, unui portofoliu vast de clienti printre care se afla Compania de Aeroporturi Abu Dhabi, Compania pentru Dezvoltare si Investitii in Turism, Dubai Festival City, Qatari Diar, The Pearl-Qatar, Omniyat Properties si Compania Abyaar Real Estate din Kuweit, care a lansat o serie de initiative in Emiratele Arabe Unite.

Cu peste 30 de ani de experienta si o retea care cuprinde 42 de tari din Europa Centrala si de Est, Balcani, zona Mediterana, Africa de Nord si Orientul Mijlociu, Action Global Communications este una dintre cele mai extinse retele de PR din regiune.

In Romania, Action Global Communications este prezenta din 2001 si ofera servicii de consultanta specifice: comunicare corporativa si de brand, media relations, organizare de evenimente, gestionarea relatiilor de criza si comunicare interna. In portofoliul de clienti al agentiei se afla companii precum: Amadeus, British Airways, BenQ Mobile, Enel, Germanos, Goodyear Dunlop Tires, OMV, Petrom, Piraeus Bank, Solectron sau Honeywell.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...