Clientii Piraeus primesc pensia pe card

Miercuri, 28 Octombrie 2009, ora 14:00
1634 citiri
Clientii Piraeus primesc pensia pe card

Piraeus Bank Romania si Casa Nationala de Pensii si Asigurari Sociale au incheiat un parteneriat la nivel national care permite plata pensiilor direct pe cardurile de debit emise de banca, potrivit unui comunicat al institutiei de credit.

"Noul serviciu se adreseaza tuturor celor care doresc sa inlocuiasca procesul traditional de primire a pensiei cu unul mai simplu, care elimina necesitatea prezentei destinatarilor la domiciliu", se arata in comunicat, transmite Mediafax.

Prin accesarea noului serviciu, pensia va fi directionata in fiecare luna, automat, intr-un cont caruia ii este atasat cardul Piraeus Shop and Cash.

Piraeus nu va aplica utilizatorilor acestui serviciu comisioane pentru pentru emiterea si inchiderea cardului, pentru retragerea numerar in reteaua de ATM-uri Piraeus Bank, sau pentru plata catre comercianti in Romania.

Piraeus Bank Romania a obtinut in primele sase luni un profit inainte de impozitare de 16,1 milioane de euro, potrivit standardelor internationale de contabilitate, IFRS. 

#piraeus, #bank, #pensii, #pensionari , #stiri Piraeus Bank