Piraeus Bank Romania angajeaza proaspat absolventi

Vineri, 27 Octombrie 2006, ora 09:24
1242 citiri

Piraeus Bank Romania intentioneaza ca la targul 'Angajatori de Top AA- Targ de Cariere', ce se va defasura la Sala Palatului, in perioada 27-28 octombrie, sa angajeze cel putin 70 de proaspat absolventi, informeaza banca.Piraeus Bank Romania are disponibile pozitii de entry-level pentru activitati de front-office in sucursale si back-office in centrala bancii. Pot aplica absolventii de studii economice cu specializare in finante-banci, contabilitate, SELS cat si absolventii de studii juridice si IT&C.

De asemenea, banca intentioneaza sa angajeze si personal cu experienta pentru posturi de middle-management, pentru centrala si sucursalele sale atat din Bucuresti cat si din unitatile teritoriale.

'Piraeus Bank Romania este o institutie dinamica ce se extinde intr-un ritm foarte alert prin deschiderea de sucursale noi si prin diversificarea operatiunilor. Ca atare, in primele luni ale anului 2006, am angajat peste 100 persoane pentru pozitii de entry level, cu formare preponderent economica, doar pentru sucursalele din Bucuresti si departamentele din Centrala. Pentru anul 2007, dorim sa angajam cel putin 70 de persoane pentru posturile disponibile la nivel de entry-level pentru Bucuresti', a declarat Gabriela Constantinescu, director Resurse Umane la Piraeus Bank Romania.

In platforma sa de dezvoltare, Piraeus Bank Romania vizeaza extinderea la nivel national ce va continua si in anii urmatori, fiind permanent in cautarea de personal pentru toate categoriile de activitati derulate la nivel central si local.

Rompres