Piraeus: credit de nevoi personale cu asigurare de somaj, invaliditate si deces

Duminica, 21 Martie 2010, ora 23:31
2275 citiri
Piraeus: credit de nevoi personale cu asigurare de somaj, invaliditate si deces

Piraeus Bank lanseaza de luni un credit de nevoi personale cu o asigurare gratuita impotriva somajului, invaliditatii totale temporare sau permenante si decesului, ce poate fi contractat de populatie atat in lei, cat si in euro, a anuntat banca, duminica, intr-un comunicat.

Dobanda Creditului Asigurat este variabila in functie de indicii ROBOR/EURIBOR, banca aplicand pentru intreaga perioada de creditare o marja fixa de 6% pentru finantarile in lei si 9,5% pentru cele in euro.

Suma maxima acordata de banca variaza in functie de perioada de creditare pentru care opteaza clientul.

Astfel, pentru un credit contractat pe o perioada cuprinsa intre 6 si 60 de luni, suma maxima acordata de banca este de 40.000 lei sau 10.000 euro. In cazul unui imprumut contractat pe o perioada cuprinsa intre 61 si 84 de luni, suma maxima acordata se dubleaza, ajungand la 80.000 lei sau 20.000 euro.

Asigurarea aferenta Creditului Asigurat acopera patru categorii de riscuri, respectiv pierderea involuntara a locului de munca (somaj), invaliditate totala temporara ca urmare a unui accident sau imbolnaviri, invaliditate totala permanenta ca urmare a unui accident sau imbolnaviri, deces ca urmare a unui accident sau imbolnaviri.

"In cazul pierderii involuntare a locului de munca sau a invaliditatii totale temporare, banca preia obligatiile financiare ale clientului pe o perioada determinata, necesara echilibrarii situatiei financiare a acestuia.

In cazul in care au loc evenimente ce duc la invaliditatea totala permanenta sau la decesul imprumutatului, banca acopera valoarea creditului ramas de rambursat, anuland astfel obligatiile financiare ale imprumutatului sau ale familiei acestuia", se arata in comunicat.

Asigurarea nu presupune formalitati suplimentare sau investigatii medicale, ea find parte componenta a noului produs de creditare, sustin reprezentanntii bancii.

Piraeus Bank Romania are 187 de sucursale si este subsidiara romaneasca a grupului bancar grec Piraeus, care are afaceri si in Albania, Bulgaria, Serbia, Egipt, Statele Unite, Marea Britanie si Ucraina. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#piraeus, #credit, #nevoi, #somaj , #stiri Piraeus Bank