Piraeus reduce dobanda la creditele in euro

Marti, 09 Februarie 2010, ora 13:37
1220 citiri
Piraeus reduce dobanda la creditele in euro

Piraeus Bank Romania a redus, din aceasta saptamana, dobanzile percepute la creditele de nevoi personale cu garantie imobiliara acordate in euro si la imprumuturile imobiliare/ipotecare in aceeasi moneda, reducerea fiind de pana la 1,25%, a anuntat banca, marti, intr-un comunicat preluat de NewsIn.

In cazul creditelor de nevoi personale cu garantie imobiliara, banca a redus marja cu 1,25%, de la 8,5% la 7,25%, ceea ce reduce dobanda nominala sub 8%.

"Pentru creditele ipotecare/imobiliare, banca a aplicat reduceri ale marjei situate intre 0,4% si 1,25%, in functie de procentul de finantare acordat. In aceste conditii, noile dobanzi nominale pornesc de la 6,2%", se mai arata in comunicat.

Calculele efectuate de banca arata ca rata pentru un credit de 50.000 euro pe 360 de luni, cu un procent al finantarii de 75% din pretul unui imobil, a scazut, conform noilor dobanzi, cu 12%, de la 373 euro la 328 euro.

Banca a mai precizat ca nu percepe comision de administare a imprumutului.

"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
Prin natura meseriei am tangenta saptamanal cu cei mai mari dezvoltatori, constructori si investitori in real estate. In ultimele saptamani, avand in vedere conjunctura alegerilor locale, evident...
#piraeus, #dobanda, #credite, #euro, #imobiliare, #ipotecare , #stiri Piraeus Bank