Mall-ul Liberty Center, inchiriat in totalitate

Luni, 27 Octombrie 2008, ora 12:16
2515 citiri
Mall-ul Liberty Center, inchiriat in totalitate

Centrul comercial Liberty Center din Bucuresti a fost inchiriat in proportie de 100% inainte de deschidere si urmeaza a fi inaugurat pe 31 octombrie dupa o investitie de peste 70 milioane de euro, au declarat reprezentantii Colliers International, agent exclusiv al proiectului.

"Dezvoltatorul Liberty Center respecta deadline-ul anuntat initial si va deschide portile centrului comercial pe 31 octombrie. Toate spatiile au fost predate chiriasilor inainte de termen, ceea ce reprezinta inca o premiera pentru piata autohtona a centrelor comerciale.

Printre chiriasii prezenti se numara atat branduri internationale deja cunoscute in Romania, cat si nume noi care au intrat recent pe piata", sustin cei de la Colliers.


Astfel, cei mai multi chiriasi au semnat pentru o perioada de 3-4 ani ani, cu posibilitate de prelungire a contractelor. Printre chiriasi se numara ancore precum Altex care a inchiriat peste 2.000 mp, supermarketul Billa cu 2.200 mp, Sprider Stores 1.400 mp, Marks and Spencer si Sephora, KFC, Leonardo, Game World, Centrofarm, Plafar, Living, Coffee Heaven, dar si Next (al doilea magazin deschis in Romania).

Zona de food court va contine restaurante si cafenele precum Starbucks, Burger King, Mc Donalds, KFC, Pizza Hut, Asia, etc.


Centrul comercial va dispune de o suprafata inchiriabila de 25.000 mp si acopera o zona de atractie de aproximativ 580.000 de rezidenti.

Liberty Center va ingloba deasemnea si un patinoar permanent, dar si un cinematograf complet echipat cu tehnologie digitala 3D, cu 7 sali si 1500 de locuri. Liberty Center este primul mall dintr-o serie de 11 pe care Mivan Development a anuntat ca le va deschide in Romania.


Mivan Group este una dintre marile companii internationale de constructii si dezvoltari imobiliare, cu birouri in Marea Britanie, Europa, Statele Unite ale Americii, Orientul Mijlociu si Orientul Indepartat. Mivan opereaza in Romania din 1998 ca parte a joint-venture-ului Mivan-Kier, unde a finalizat un proiect in valoare de 140 milioane de dolari, in cadrul Programului de Locuinte Sociale si de Alimentare cu Apa al Guvernului Romaniei.

Pe langa Liberty Center, Mivan are in derulare mai multe proiecte rezidentiale si comerciale: 10 mall-uri Tiago si un ansamblu de 651 de apartamente in Bucuresti, New Town Residence.