PHD a inaugurat cea de-a saptea unitate din Capitala in Pipera

Luni, 09 August 2010, ora 15:00
1559 citiri
PHD a inaugurat cea de-a saptea unitate din Capitala in Pipera

PHD, divizia de livrari la domiciliu a lantului de restaurante Pizza Hut, a inaugurat cea de-a saptea unitate in zona de Nord a Bucurestiului, printr-o investitie totala de peste 180.000 euro, a comunicat luni compania, potrivit NewsIn.

Suprafata noii unitati este de 95 de metri patrati.

Acesta noua unitate aflata pe bulevardul Dimitrie Pompei, la parterul Pipera Business Tower, este inaugurata in mai putin de trei ani de la sosirea brandului in tara si genereaza 25 de noi locuri de munca, deservind astfel intreaga zona de nord a Bucurestiului, potrivit comunicatului.

'Reactiile puternic pozitive venite pana acum din partea clientilor au determinat accelerarea ritmului de dezvoltare si deschiderea de noi unitati. Studiile interne ale companiei arata ca nivelul de satisfactie in randul clientilor vizavi de produse si modul de servire se ridica la peste 97%', se mai arata in comunicat.

Sistemul PHD "Pizza livrata fierbinte" a fost introdus pe piata la sfarsitul anului 2007. La nivel european, PHD mai este prezent in Franta, Bulgaria si Marea Britanie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#phd pizza hut livrare domiciliu , #stiri Pizza Hut