Porsche aduce in Romania modelul Cayenne diesel

Miercuri, 04 Februarie 2009, ora 15:49
1640 citiri
Porsche aduce in Romania modelul Cayenne diesel

Cayenne diesel, primul model cu propulsor pe motorina din istoria constructorului auto german Porsche, va fi lansat saptamana viitoare in Romania, odata cu versiunile restilizate ale modelelor sport Boxster si Cayman, a anuntat importatorul local al marcii, Porsche Romania.

Modelul Porsche Cayenne diesel va fi disponibil la un pret de 59.940 euro cu TVA inclus. Propulsorul diesel are o capacitate cilindrica de 3.000 de centimetri cubi (cmc), dezvolta 240 CP si poate fi cuplat exclusiv cu o cutie de viteze automata (Tiptronic) cu sase trepte, potrivit informatiilor Porsche Romania, preluate de Mediafax.

Variantele restilizate ale Boxster si Cayman vor fi lansate in Romania tot saptamana viitoare, la preturi cu TVA de 49.757 euro pentru primul model, respectiv 53.461 euro pentru cel de-al doilea.

Motorul de baza este de 2,9 litri si dezvolta o putere de 255 CP atunci cand este montat pe Boxster si de 265 CP in cazul modelului Cayman, ceea ce reprezinta o crestere de 10 CP, respectiv de 20 CP fata de modelele precedente.

Motorul de 3,4 litri montat pe variantele sportive S dezvolta o putere de 310 CP pentru Boxster S si de 320 CP pentru Cayman S, cu 15 CP, respectiv 25 CP mai mult fata de variantele anterioare.

In cazul ambelor propulsoare, consumurile de carburant au fost reduse, fapt care conduce si la emisii de dioxid de carbon mai mici, potrivit Porsche.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#boxster, #diesel, #porsche, #romania , #stiri Porsche