Porsche Engineering vine la Cluj si angajeaza ingineri software direct de pe bancile facultatilor

Luni, 14 Martie 2016, ora 12:15
4031 citiri
Porsche Engineering vine la Cluj si angajeaza ingineri software direct de pe bancile facultatilor

Porsche Engineering Group GmbH a infiintat o filiala in Romania, la Cluj-Napoca, unde IT-istii romani vor dezvolta software auto pentru celebra marca de lux.

Este vorba despre Porsche Engineering Romania SRL, firma care pana la finalul anului va ajunge la 25 de angajati, pe care va incerca sa-i recruteze direct din universitatile romanesti sau de la targurile de cariera, se arata intr-un comunicat remis Business24.

"Prin intermediul noii reprezentante din Cluj, activitatea de dezvoltare in beneficiul clientilor este concentrata in continuare in mod consecvent asupra autovehiculului viitorului", sustine Malte Radmann, presedintele consiliului de administratie al Porsche Engineering.

"Numarul de angajati din cadrul reprezentantei din Romania va fi majorat pana la finalul anului la 25 de persoane" completeaza Dirk Lappe, director tehnic al Porsche Engineering.

"In acest scop avem nevoie de ingineri software de top pe care ii gasim in Cluj", puncteaza Lappe, precizand ca Porsche Engineering Romania SRL isi va cauta anul acesta angajati prin universitatile din Romania si la targurile de joburi.

Romania si orasul universitar Cluj-Napoca fac parte din categoria celor mai inovatoare regiuni in domeniul dezvoltarii de software din Europa, se mai arata in comunicatul de presa. Un numar ridicat de firme din domeniul IT isi au originea in aceasta localitate si se constata existenta unui cadru dinamic de Start-up. Pentru Porsche Engineering, aceasta situatie reprezinta un sol fertil ideal pentru solutiile inovatoare in domeniul dezvoltarii de software in sectorul automobilelor, sustin reprezentantii furnizorului de servicii de inginerie cu sediul in Weissach, Germania.

Porsche Engineering Group GmbH mai are reprezentante similare in Praga sau la Shanghai. Inginerii sai dezvolta solutii complexe - de la concentrarea de componente individuale, la constructia de module complexe pana la planificarea si realizarea proiectelor de ansamblu, inclusiv gestionarea lansarii productiei de serie.

V.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#Porsche Engineering Romania, #Porsche Engineering Cluj angajari , #stiri Porsche