Porsche Romania vrea sa vanda 85 de masini in 2010

Duminica, 21 Martie 2010, ora 23:43
1598 citiri
Porsche Romania vrea sa vanda 85 de masini in 2010

Porsche vrea sa vanda in Romania 85 de masini in acest an, fata de 71 in 2009, mizand in special pe lansarea modelului hibrid al Porsche Cayenne, a declarat pentru NewsIn directorul marcilor Porsche/Bentley/Lamborghini din cadrul Porsche Romania, Adrian Pascu.

"Ma astept sa vindem in Romania 85 de masini din gama premium, fata de 71 de masini cate au fost comercializate anul trecut, si sa detinem o cota de piata de 12-15%. Cresterea se bazeaza in special pe intrarea pe piata romaneasca a noului model hibrid de Porsche Cayenne, ce va avea loc in luna mai", a spus Pascu.

El a adaugat ca se asteapta ca vanzarile acestui model sa reprezinte doua treimi din vanzarile marcii Porsche in 2010, dar a precizat ca nu anticipeaza o revigorare a vanzarilor auto din gama premium pana in luna septembrie, cand s-ar putea atinge nivelul vanzarilor din 2009.

"In piata auto premium, reprezentata de Porsche, Aston Martin, Audi S8, Audi RS, Maserati si modelele de top de la Mercedes, BMW, Jaguar, nu ma astept sa se vada lumina decat in septembrie-octombrie, cand ne asteptam la o crestere a nivelului vanzarilor peste maximul inregistrat anul trecut", a mai spus Pascu.

El a precizat ca profilul clientului din Romania este similar celui din pietele din Spania si Italia si mai nou Grecia si a explicat ca profilul clientului Porsche s-a modificat fata de anii 2008-2009.

"Clientul unic a disparut, acel client care nu se potrivea in general profilului exclusivist, intrucat banii facuti usor au disparut din piata. Clientul care cumpara in momentul de fata este mult mai atent la detaliile tehnice si se gandeste mai mult la avantajele pe care le ofera masina", a mai spus reprezentantul Porsche.

El a adaugat ca 40% dintre masinile vandute de Porsche in primele doua luni au fost platite cash. 

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#porsche, #romania, #masini, #cayenne , #stiri Porsche