Bijuterii cu diamante, exact asa cum vrei tu!

Marti, 03 Martie 2015, ora 09:00
3979 citiri
Bijuterii cu diamante, exact asa cum vrei tu!

Termenul corect este o combinatie dintre un cuvant in engleza si unul in romana: design personalizat. Este acel "ceva" apreciat de persoanele care vor sa isi creeze o bijuterie, avand in minte un inel de logodna pe care l-au vazut, sa spunem, la mana printesei Kate Middleton. Poate fi o varianta. Sau, de ce nu, daca imaginatia este cel mai de pret lucru cu care vrei sa te joci, fa-o, fara frica.

Ce ar trebui sa te intereseze?

Vei citi ceva care pare, oarecum, de la sine inteles: ei bine, ar trebui sa te intereseze calitatea. In primul rand! Apoi, daca vrei o bijuterie cu un diamant certificat international, ai sa alegi o Manufactura serioasa, un bijutier a carei expertiza sa iti garanteze ca vei purta o mica opera de arta, unicat.

Extrem de apreciat, designul personalizat este si sursa de inspiratie pentru un cadou cu adevarat special.

Materialul in care puteti lucra este aurul de 18 Ct. alb, galben sau roz iar diamantele nu vor face decat dea viata vesnica bijuteriei

Comoara personalizata

Designerul este persoana pe mana careia incape ideea oricarui client care isi doreste sa poarte o bijuterie care sa il reprezinte.

"Imaginatia este singura limita pe care clientii o au fiindca, tehnic vorbind, se poate realiza aproape orice", spune Paola Pisaltto designerul Manufacturii FIRESQ.

Un client care se hotaraste asupra unei bijuterii nu trebuie sa fie un profesionist al domeniului. Va fi suficient sa explice in cateva cuvinte ce anume isi doreste. Este importanta, asadar, comunicarea cu designerul care va schita ideea primita de la client.

"Sunt atat de multe variante in designul personalizat incat, deseori, clientul simte nevoia sa fie ajutat sa ia o decizie. Si primeste suportul total pana cand bijuteria devine un obiect fizic valoros", adauga Paola Pisaltto.

Nu conteaza despre ce bijuterie vorbim: inel de logodna cu diamant, verighete, cercei sau un pandantiv, toate acestea se potrivesc la fel de bine in a fi subiecte de lucru pentru o bijuterie 100% personalizata.

Cadouri pentru totdeauna

Iata aici si situatii practice cand puteti alege o bijuterie cu design personalizat si, in acelasi timp, idei de cadouri care nu vor fi uitate niciodata.

- numele unei persoane care inseamna foarte mult pentru tine innobilat cu diamante si aur fin de 18 Ct. Cadoul perfect pentru iubita sau de o zi onomastica;

- pandantiv - designul original va surprinde. Poate fi 100% ideea ta;

- diamantele, mostenire de familie, pot fi sursa de creatie a unei brose originale;

- inelul de logodna poate sa reprezinte atat persoana caruia ii este destinat dar si pe cel ce il ofera. Vorbim de design personalizat, nu?

- insigna corporate poate fi marca de recunoastere a oricarei organizatii care se respecta;

- monograma-pandantiv poate fi un cadou reusit si extrem de personal;

- joaca formelor si maiestria unui designer pot naste o pereche de verighete unice;

- o amuleta aducatoare de belsug si noroc, in nuante combinate de aur de 18 Ct. si diamante este o parte din sufletul celui ce o poarta;

- accesoriile barbatesti in aur si diamante pot fi un cadou perfect pentru un gentleman care apreciaza acest gest; va purta perechea de butoni cu prima ocazie;

Bijuterii ale Manufacturii FIRESQ puteti gasi exclusiv pe Diamante.ro.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#inel logodna diamant, #inel logodna personalizat , #Pret bijuterii