Cadouri de miliardari: Cum iti rasfeti familia de sarbatori

Miercuri, 30 Noiembrie 2011, ora 18:27
2392 citiri
Cadouri de miliardari: Cum iti rasfeti familia de sarbatori

Cand banii nu conteaza, ai o multime de optiuni pentru lista cadourilor de sarbatori. Cum pentru un om de afaceri de succes este destul de greu sa-si faca timp pentru o cercetare minutioasa in magazine, Business Insider ti-a pregatit o lista cu cadouri pentru persoanele dragi tie.

Fantani arteziene

Infrumuseteaza-i curtea mamei tale cu o fantana arteziana care costa "doar" 1 milion de dolari.

Pentru cei care au o curte ceva mai mica decat cea a unui hotel, designerii peisagisti iti recomanda o fantana personalizata realizata de compania WET, aceea companiei care a proiectat pe ecran dansul apei in fata clubului Bellagio Las Vegas.

Plasma

Daca de sarbatori vrei sa-ti arati afectiunea si in acelasi timp generozitatea fata de tatal tau, atunci ii poti face cadou un ecran plat de la Panasonic pentru 500.000 de dolari.

Nu uita insa de ochelarii Oakleu pentru a-i oferi si efectul 3D. Nu costa mai mult de 120 de dolari.

Zbor in spatiu

O mica plimbare in spatiu costa 200.000 de dolari. Rezerva un zbor pe Virgin Galactic pentru fratele mai mic, in cazul in cre acesta viseaza sa devina astronaut. Va trebui sa depui intial 20.000 de dolari pentru a-i asigura un loc in fata.

Diamant Elisabeth Taylor

Arata-i dragostea sotiei tale oferindu-i un inel cu diamant Elizabeth Taylor de 33,19 karate care costa nici mai mult, nici mai putin de 3 milioane de dolari.

Nu te speria la pret fiindca este unul mic in comparatie cu sumele la care pot ajunge astfel de bijuterii in marile case de licitatie.

Ceas de birou

Pentru consilierul tau poti comanda de pe internet cu ceas cu arama de 159 de dolari, care sa-l ajute dimineata sa nu uite de sedintele de la birou.

Nu uita sa ii iei o bratara Pro Lark, care il poate trezi prin vibratii, fara niciun fel de zgomote. Aceasta poate fi conectata la iPhone sau iPad.

Scaun de birou ergonomic

Impresioneaza-ti seful cu un scaun de birou ergonomic pe care il poti comanda de pe eBay pentru doar 2.495 de dolari. Seful tau va fi cu siguranta intr-o dispozitie mult mai buna de fiecare data cand vei intra in biroul sau.

Degustare de whiskey Johnny Walker

Un astfel de cadou ar putea fi chiar pentru tine. In cadrul degustarii, care are loc la o crama scotiana. Pe langa degustarea propriu-zisa, un maestru al whiskey-ului scotian iti va prezenta istoria primelor cinci marci premium din gama Johnny Walker.

Daca vrei sa te rasfeti cu o astfel de degustare trebuie sa scoti din cont 5000 de dolari.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#cadouri lux, #cadouri sarbatori, #pret zbor spatiu, #cadou plasma, #cadou inel diamant, #sarbatori lux , #Pret diamante