Cipru a ramas miercuri fara curent. Nici Romania nu e departe

Miercuri, 04 Aprilie 2012, ora 11:01
1795 citiri
Cipru a ramas miercuri fara curent. Nici Romania nu e departe

Intregul Cipru a ramas miercuri dimineata fara curent electric, din cauza unei probleme la una dintre centralele de pe insula, a anuntat un purtator de cuvant al companiei de furnizare a curentului de pe insula.

Potrivit purtatorului de cuvant al Autoritatii cipriote de electricitate, Costas Gavrielides, nu este clar care a fost problemy ce a dus la inchiderea generatoarelor termocentralei Dhekelia.

El a precizat, insa, ca a provocat o reactie in lant care a afectat aproape toate generatoarele celeilalte centrale a companiei, astfel incat toata insula a ramas fara curent electric.

Oficialul a dat asigurari ca echipele societatii lucreaza in prezent pentru a repune in functiune centralele.

Cate pene de curent are un roman in timpul unui an

Alimentarea cu energie in mediul urban a fost intrerupta timp de 639 de minute in medie pe consumator in anul 2010, potrivit unui raport al Autoritatii de Reglementare in Energie (ANRE) privind sectorul distributiei de energie, publicat vineri pe site-ul institutiei.

Astfel, in 2010, media la nivelul tarii a indicatorului care se refera la intreruperile neplanificate de energie a fost de 6,1 intreruperi pe consumator, care au durat 639 de minute.

Cele mai multe intreruperi au avut loc in zona deservita de Enel Dobrogea, adica 8,49 intreruperi pe an pentru un consumator, iar cele mai putine au fost in regiunea unde opereaza Electrica Transilvania Sud, respectiv 3,13 intreruperi pe an.

In ceea ce priveste durata intreruperilor, cele mai lungi pene de curent au fost simtite de clientii CEZ Oltenia, adica 940 minute pe an pe consumator. Cele mai scurte intreruperi au fost la Electrica Transilvania Sud, adica 373 minute/an/consumator.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
#pana de curent Cipru, #pana de curent Romania, #intrerupere energie electrica , #Pret energie