Cat ne costa masa de Craciun? Vezi cele mai bune preturi din magazine

Vineri, 23 Decembrie 2011, ora 10:02
2166 citiri
Cat ne costa masa de Craciun? Vezi cele mai bune preturi din magazine
Promotii in hipermarketuri

Cumparaturile pentru masa de Craciun pot costa mai mult decat un salariu minim pe economie. Totusi, magazinele au multe promotii si reduceri in aceasta perioada, astfel incat pretul bucatelor puse pe masa in ziua de Craciun sa fie mai suportabil pentru toate buzunarele.

La Carrefour, kilogramul de carne de porc dezosata si degresata costa 13,89 de lei, iar ceafa de porc fara os este vanduta la 16,99 lei/kilogram, conform Ziare.com. Pieptul de pui dezosat costa 18,49 de lei, in timp ce un pui intreg se vinde la 14,79 de lei.

In cazul in care preferati peste, magazinele Carrefour pun la dispozitie pastrav proaspat, la pretul de 16,99 lei/kilogram, in timp ce medalionul de crap romanesc are un pret de 20,99 lei.

Sortimentele de cartofi pentru salata, piure sau prajit au un pret de 3,99 lei/kilogram, iar morcovii de 1,59 lei/kilogram.

La departamentul fructe, portocalele importate din Grecia vin la pretul de 1,99 lei/kilogramul, mandarinele din Turcia la 3,49 de lei, iar merele romanesti la 2,29 lei.

Branzeturile au preturi cuprinse intre 25,90 lei, in cazul celei de burduf, si 209 lei/kilogram, pentru specialitatea Roquefort.

In privinta dulciurilor, puteti opta pentru un tort Tiramisu, de 27,90 lei/kilogram, sau mini tarte cu fructe, la 22,90 lei/kilogram.

Citeste continuarea pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
#masa craciun, #pret craciun, #promotie hipermarket, #oferta hipermarket, #pret alimente, #pret mancare , #Preturi alimente