Harta preturilor imobiliare - Vezi unde sunt cele mai scumpe case

Sambata, 19 Ianuarie 2013, ora 14:34
3523 citiri
Harta preturilor imobiliare - Vezi unde sunt cele mai scumpe case

Preturile in domeniul imobiliar au atins nivelul minim istoric, in timpul crizei, dar, chiar si asa, in foarte multe tari acestea sunt supraapreciate, in raport cu nivelul veniturilor locuitorilor sau a chiriilor platite.

In Europa, mai ales in statele atinse de criza datoriilor, preturile locuintelor continua sa scada sau, in cel mai bun caz, stagneaza. In schimb, in Statele Unite acestea au reinceput sa se majoreze, iar, in Asia, s-au inregistrat scumpiri spectaculoase.

Anul trecut, cea mai mare crestere de preturi in cazul locuintelor s-a inregistrat in Hong Kong, respectiv cu 21,8 la suta fata de anul precedent. Din aceasta cauza, guvernul incearca sa ia masuri pentru calmarea pietei, de frica unui "boom" imobiliar asemenator celui european sau american, ce a condus, in cele din urma, la prabusirea pietei.

Pe locul al doilea in randul scumpirilor se afla Austria, care a trecut aproape neafectata de criza mondiala, precum si de cea a datoriilor din zona euro. Astfel, aici preturile au crescut cu 10,1 procente in 2012 fata de 2011.

Citeste mai multe despre Harta preturilor imobiliare - Vezi unde sunt cele mai scumpe case pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
Un antreprenor de succes este un antreprenor atent la detalii, care prețuiește calitatea mai mult ca orice în businessul său și care învață de fiecare dată ceva nou, indiferent că se...
#preturi imobiliare in lume, #preturi imobiliare Europa, #preturi apartamente Europa , #Preturi imobiliare