TOP 5 avantaje ale apartamentelor si garsonierelor in regim hotelier

Miercuri, 07 Decembrie 2016, ora 17:28
2014 citiri
TOP 5 avantaje ale apartamentelor si garsonierelor in regim hotelier

Majoritatea turistilor care ajung in Bucuresti opteaza pentru cazarea in cadrul unei garsoniere in regim hotelier, ori a unui apartament similar, in detrimentul hotelurilor sau a pensiunilor.

Acest lucru e datorat de faptul ca aceasta prima modalitate de cazare prezinta mult mai multe avantaje spre deosebire de celelalte.

Asadar, ori de cate ori cineva se afla in cautare de o garsoniera in regim hotelier, apeleaza la ajutorul agentiei ce reprezinta pagina web apartamente-regimhotelier.ro.

Spre deosebire de alte agentii din Bucuresti, aceasta s-a dovedit a fi de-a lungul timpului una cu adevarat de incredere, nu doar pentru turistii romani, cat si pentru cei veniti de peste hotare.

Acest lucru s-a datorat de fiecare data faptului ca toate conditiile sunt la cele mai inalte standarde, ca preturile sunt accesibile oricui, dar si ca profesionalismul se afla mereu la ordinea zilei.

Asadar, o garsoniera in regim hotelier pusa la dispozitie de societatea ROcazare S.R.L. va fi intotdeauna in topul preferintelor celor care doresc sa se cazeze intr-un loc perfect curat, utilat si securizat. De altfel, printre principalele avantaje ale cazarii in regim hotelier, se numara:

1. Pretul este mai scazut spre deosebire de cel al unui hotel. Acest lucru se datoreaza in principal faptului ca suma se achita in functie de numarul camerelor alese, precum si a conditiilor fiecarei unitati in parte, nicidecum a numarului de persoane care vor fi cazate. Asadar, cu cat vor fi mai multe, cu atat vor achita un pret mai accesibil fiecaruia.

2. O garsoniera sau un apartament in regim hotelier reprezinta cea mai buna optiune pentru vacantele cu copii.

De cele mai multe ori, camerele de hotel sunt destul de mici, in comparatie cu cele puse la dispozitie de apartamente-regimhotelier.ro, ceea ce inseamna ca atat adultii, cat si copiii vor avea parte de suficient spatiu.

Atunci cand se va dori si mai mult confort, se va opta pentru un apartament cu 2, 3 sau chiar 4 camere, in functie de preferintele fiecaruia. In acest fel atat parintii, cat si copiii vor avea parte de maximum de intimitate.

3. Serviciile sunt similare cu cele din cadrul unui hotel. Spre surprinderea unor persoane, sunt multe cazuri in care apartamentele si garsonierele in regim hotelier beneficiaza de mult mai multe utilitati si conditii decat hotelurile.

Acesta reprezinta din nou un motiv important pentru care turistii si nu numai, prefera sa se cazeze intr-o unitate de acest gen.

De exemplu, printre dotarile de care beneficiaza unele garsoniere, se numara cablul TV, aerul conditionat, cosmeticele hoteliere, cuptorul cu microunde, frigiderul, tacamurile, TV-ul LCD, internetul wireless, plita cu gaz, masina de spalat, paza 24/24, curatenie saptamanala, precum si multe altele.

4. Micul dejun, pranzul si cina pot fi luate oricand, oricum si oriunde. Daca in cazul multor hoteluri, mesele principale ale zilei sunt servite la ore fixe de catre turisti, atunci cand vine vorba de cazarea in cadrul unei garsoniere sau a unui apartament in regim hotelier, lucrurile stau complet diferit - ei vor beneficia de propria lor bucatarie, ceea ce le permite sa isi gateasca singuri absolut orice isi doresc, fara sa le fie impusa absolut nicio conditie.

5. Intimitatea deplina va prima de fiecare data. In acest loc, niciun turist nu va fi deranjat de femeia de serviciu care va veni in camera pentru a face curat.

Aici, fiecare se simte ca acasa, intocmai pentru ca isi poate urma in continuare propriile tabieturi dupa bunul sau plac.

Acestea fiind spuse, apartamente-regimhotelier.ro dispune intr-adevar de cele mai bune conditii de la ora actuala, drept urmare, cei care poposesc in Bucuresti pentru o perioada mai lunga sau mai scurta de timp, opteaza cu incredere deplina pentru cazarea in una din garsonierele sau din apartamentele puse la dispozitie de agentie.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#apartamente regim hotelier, #regim hotelier Bucuresti , #Preturi imobiliare