5 magazine online pe care trebuie sa le accesezi de Black Friday

Joi, 19 Noiembrie 2015, ora 14:23
8916 citiri
5 magazine online pe care trebuie sa le accesezi de Black Friday

Alegerea magazinelor cu care sa te rasfeti de festivalul reducerilor poate fi mai greu decat pare la prima vedere, iar site-urile care ofera produse variate par cea mai buna alegere pentru aceasta perioada.

Daca anul asta vrei sa iti concentrezi eforturile achizitionarii de produse pentru caminul si familia ta, iti recomandam 5 site-uri care iti vor satisface pe deplin asteptarile de la Black Friday in timp ce te vor scuti de cautarea haotica prin nesfarsita gradina a internetului.

1. In categoria de rochii online, la oferte speciale weekendul acesta, intra detasat Helen Boutique, care promite reduceri de 50% la toate categoriile de rochii, indiferent ca vorbim despre cele de seara, de zi, de ocazie sau rochii numai bune de purtat sambata seara cand se lasa cu chef de dans.

2. Pentru soferii care aleg sa profite de sezonul reducerilor pentru a se pregati de conditiile meteorologice din lunile urmatoare, acvila-romania.ro vine cu reduceri masive la anvelope de iarna ieftine, dar si orice alt tip de anvelope pentru autoturism.

3. Pentru cei care Black Friday reprezinta motivul perfect pentru a cumpara lucruri in plus pentru camin, atunci homeX este solutia de neegalat. Cu reduceri de pana la 70% la toata gama de produse, cumparatorii isi pot achizitiona exact obiectele de care au nevoie pentru dormitor, bucatarie, baie, living, hol, gradina si terasa si nu numai.

4. Comenzi.ro nu se lasa cu nimic mai prejos si pune si el la bataie oferte de nerefuzat pentru casa, masina, electronice si multe altele. Pentru cei care deja se gandeau ca sistemele video de supraveghere a casei s-au transformat dintr-un lux intr-o necesitate, de Black Friday, comenzi.ro vine cu super discounturi la camere de supraveghere pentru toate casele si toate buzunarele.

5. Scotianul.ro este un site de reduceri care vine si el cu discounturi pentru produse din cele mai variate. Recomandarea este ca, un site cu oferte atat de complexe trebuie consultat din timp, iar produsele selectate inainte de ora 00:00 a zilei de 20 noiembrie pentru ca reducerile pot ajunge pana la 90%, iar ofertele imbraca forma a zeci de mii de produse. Mai recomandam atentie sporita la categoria de oferte turistice, in special pentru ca vremea concediilor se apropie, iar scotianul.ro vine cu oferte la ski in Austria, oferte de Craciun, de Revelion, sejururi in marile orase si nu numai.

YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a introdus recent un nou tip de reclame, numite „Pause Ads”, care se declanșează în momentul în care utilizatorii pun pauză videoclipului pe care îl urmăresc. Noua abordare...
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Preţurile la cafea îşi vor continua ascensiunea meteorică, în condiţiile în care vremea nefavorabilă, şi mai ales decizia cultivatorilor din Vietnam de a mai aştepta înainte de a-şi...
#oferte BlackFriday 2015, #reduceri anvelope, #BlackFriday rochii, #Black Friday ski Austria , #Preturi mici