Campanie Philips: Returneaza produsul daca nu-ti place

Miercuri, 21 Martie 2012, ora 19:10
2054 citiri
Campanie Philips: Returneaza produsul daca nu-ti place

Incepand cu luna martie, Philips ofera garantia returnarii banilor in 30 de zile, daca exista clienti nemultumiti de calitatea produselor achizitionate de la producator.

Promotia este valabila in perioada martie-decembrie 2012, in magazinele partenere.

Returnarea banilor este valabila pentru orice produs electrocasnic, de ingrijire personala sau electronic de la Philips, cu exceptia televizoarelor, monitoarelor, fax-urilor, telefoanelor mobile, corpurilor si sistemelor de iluminat, bateriilor si a altor consumabile.

Pe parcursul anului, o persoana poate returna un singur produs, dintr-o anumita categorie. De exemplu, daca a returnat un robot de bucatarie, nu mai poate returna inca un robot de bucatarie, dar poate returna un sistem audio sau un uscator de par.

Procedura de returnare a produsului este extrem de simpla. Consumatorul trebuie sa expedieze produsul in ambalajul original, toate accesoriile, certificatul de garantie, o copie dupa factura fiscala si formularul de promotie completat, catre Oficiul Postal 71, Casuta Postala 1, Bucuresti, in maximum 30 de zile de la data achizitionarii.

Pentru a putea fi returnat, produsul trebuie sa fie in stare functionala si sa nu prezinte defecte cauzate de utilizarea necorespunzatoare. Restituirea contravalorii produsului de catre Philips nu echivaleaza drepturile pe care cumparatorul le are, legate de garantia produsului sau alte drepturi ce tin de protectia consumatorului.

Regulamentul campaniei.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Philips returneaza produsele, #Philips electrocasnice, #Philips da banii inapoi , #Preturi mici