Diversitate si abundenta de Black Friday

Joi, 19 Noiembrie 2015, ora 14:41
6958 citiri
Diversitate si abundenta de Black Friday

Daca ar trebui sa alegem un singur cuvant care sa defineasca sezonul de Black Friday 2015, acesta ar fi, cu siguranta, "abundenta". Abundenta de zile aflate sub semnul "Black Friday" - dovada fiind ca anul acesta retaileriii si-au apropriat si saptamana dinainte de data obisnuita -, abundenta numarului magazine online participante, al caror numar care se zvoneste ca va depasi 1000 in zilele urmatoare, abundenta de oferte si cea de produse.

"Diversitate" este o alta eticheta ce poate fi pusa ofertei de Vinerea Neagra a acestui an. Indiferent de varsta, profesie sau pasiune, nimeni nu este lasat pe dinafara. Orice lucru la care te-ai gandit vreodata si pe care ai fi vrut sa il cumperi la un pret mai mic intra si el in oferta de Black Friday, iar lista celor 5 magazine de mai jos demonstreaza acest lucru.

Sport Addict, sustinatorul iubitorilor de sporturi vine cu discount-uri de pana la 70% la 50.000 de produse, de la biciclete, articole pentru tenis de masa sau patine de gheata, pana la hamace. In plus, oferta de pantofi de alergare de la sportaddict.ro ii poate face chiar si pe cei mai sedentari dintre noi sa isi doreasca sa se apuce de jogging

In materie de haine, Depochic este definitia elegantei si, totodata, unul dintre magazinele online recunoscute pentru categoria de rochii de seara. Evenimentele din perioada evenimentelor de iarna fac din innoirea garderobei un lucru necesar pentru doamne si domnisoare. Pentru a veni in intampinarea acestor necesitati, Depochic pune la dispozitie de Black Friday oferte greu de trecut cu vederea, care raspund acestor necesitati vestimentare.

Vorbind despre diversitate, chiar si pentru amatorii pescuitului exista promotii. Romnets aduce publicului reduceri consistente la plase de pescuit profesionale, plute de pescuit sau obiecte mai cunoscute de catre profesionisti, cum este setca de pescuit. Pentru toate acestea, precum si alte accesorii numai bune de luat in delta, intra pe romnets.ro.

Bioportal.ro este raspunsul la dorintele tuturor celor pentru care sanatatea nu suporta niciun compromis. Vorbim aici de cei pentru care Black Friday reprezinta ocazia perfecta de a-si imbogati colectia de produse bio, produse naturiste, cosmetice bio si naturale, dar si aparate folosite in bucatarie pentru a se asigura ca alimentele sunt preparate conform celor mai sanatoase standarde. Inca de la lansare, obiectivul magazinului Bioportal a fost sa puna sanatatea clientilor sai pe primul plan.

Noriel, probabil primul brand romanesc care iti vine in minte cand te gandesti la produse pentru copii, vine si el cu reduceri de pana la 70% la produse pentru baieti, fete si bebelusi. Pentru ca sarbatorile se apropie cu pasi repezi, Noriel iti da cel mai bun motiv de a-ti face stock-ul de cadouri de Craciun pentru copii fara sa trebuiasca sa cheltuiesti o avere.

Acestea fiind spuse, dorim tuturor internautilor reduceri cat mai placute!

Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto....
#Black Friday 2015, #reduceri preturi plase pescuit, #BlackFriday sport, #BlackFriday electrocasnice , #Preturi mici