Reducerile de pret, pasiunea romanilor

Joi, 29 Decembrie 2011, ora 18:30
2735 citiri
Reducerile de pret, pasiunea romanilor

Romaniii isi vor petrece vacanta de revelion "la reducere", potrivit estimarilor facute de site-urile care vand cupoane de acest tip. In Romania, Sinaia, Poiana Brasov, Muntii Piatra Craiului sau Sighisoara sunt printre destinatiile indragite de "vanatorii de cupoane".

Cei care vor sa plece in strainatate aleg Venetia, Dubaiul, Praga sau Elvetia pentru Revelion.

Pe langa cupoanele turistice, romanii aleg intr-o proportie foarte mare reducerile medicale, cele de infrumusetare si pentru tratamente de reintinerire.

Romanii, pasionati de reduceri

Apetitul romanilor pentru oferte este binecunoscut, iar cresterea numarului de site-uri care ofera chilipiruri este in continua crestere.

Daca ofertele din supermarketuri si hipermarketuri sunt deja banale, cele oferite de site-urile de reduceri variaza de la pachete de tratamente corporale si gadget-uri pana la vacante exotice si mese la restaurant.

Cupoanele pot fi achizitionate atat pentru dumneavoastra, cat si pentru prieteni, cunostinte si rude.

Adulmec.ro este un site care aduna toate ofertele de grup de pe site-urile de reduceri. Conform Danielei Mititelu, copywriter al site-ului, cele mai interesate de reduceri sunt doamnele, sau iubitii acestora, care cumpara cupoane din categoria "Frumusete si Cosmetica".

In vacanta, cu reducere

Cea mai mare valoare a tranzactiilor vine insa de pe segmentul "Vacante si Calatorii". Ultimile sase luni au adunat doar 2.600 de oferte de turism, dar numarul cupoanelor cumparate se ridica la 17.000 numai in luna octombrie, echivalentul a 7 milioane de lei.

"Inca din luna octombrie si pana in prezent, pe agregatorul www.adulmec.ro, cel mai cautat termen este "revelion", asa ca putem spune ca foarte multi dintre useri sunt interesati de ofertele de turism si, vazand numarul de cupoane vandute, putem spune ca multi dintre ei isi vor petrece vacanta de iarna "la reducere"," a declarat Daniela Mititelu.

Intr-un top 20 fictiv al celor mai alese oferte turistice din ultima luna, opt sunt din Romania. Astfel, cei care aleg sa plece in vacanta in strainatate prefera Venetia, Dubaiul, Praga sau Elvetia, in timp ce, in Romania, Sinaia, Poiana Brasov, Muntii Piatra Craiului sau Sighisoara sunt printre destinatiile indragite.

Si pe site-ul Topdeals, ofertele de turism sunt foarte accesate in aceasta perioada, utilizatorii fiind atrasi atat de destinatiile interesante, cat si de pretul atractiv al pachetelor. Dar romanii nu doar se uita, ci si cumpara, optand pentru vacante in strainatate.

"Roma este de departe preferata clientilor nostri (au fost achizitionate sute de oferte de pe Topdeals). Multi aleg si destinatii din Romania. Preferatele sunt cele care includ, pe langa serviciile turistice, relaxare, spa si recuperare medicala", declara Luciana Zamfirescu, Managing Partner al companiei.

Cea mai scumpa oferta de sezon pe acest site este pentru un Revelion la Praga, o oferta "last minute" cu un pret bun si multiple beneficii, dar care, pana acum, nu a strans foarte multi doritori, un singur cupon fiind achizitionat.

La doctor si la coafor, cu bani putini

Chiar daca vedetele sezonului sunt ofertele turistice de Craciun si Revelion, cele mai cumparate cupoane raman totusi in domeniile de infrumusetare si medicina.

Conform celor de la Adulmec.ro, cea mai populara categorie este cea de "Frumusete si Cosmetica", unde sunt incluse masaje, sedinte la salonul de infrumusetare, manichiura, pedichiura, dar si altele asemenea. Nu doar cererea e mare, ci si oferta, in ultimele sase luni, pe site-urile romanesti urmarite de Adulmec.ro inregistrandu-se aproape 6.000 de oferte. Doar in luna octombrie s-au vandut peste 20.000 de astfel de cupoane.

Nici Topdeals nu face nota diferentiala. "Cele mai apreciate oferte pe Topdeals.ro sunt cele medicale si cele de infrumusetare si reintinerire. Asta este de inteles avand in vedere ca portofoliul de clienti Topdeals este asociat cu persoane active social, preocupate de lifestyle si sanatate, cu venituri medii spre mari," sustine Zamfirescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#reduceri preturi, #oferte, #siteuri oferte, #oferte Craciun, #oferte revelion, #oferte Sarbatori , #Preturi Romania