Reduceri "en-gros": Ce sa "NU" cumperi de sarbatori

Luni, 19 Decembrie 2011, ora 08:01
3087 citiri
Reduceri "en-gros": Ce sa "NU" cumperi de sarbatori

Craciunul trezeste in tine apetitul pentru cumparaturi? Poate ca reducerile de sezon sunt tentante, insa retailerii pregatesc mari surprize dupa sarbatorile de iarna. De la articolele de imbracamine pana la electrocasnice, reducerile de la inceputul lui 2012 vor fi un cadou bine-meritat pentru cei rabdatori.

Iata ce te sfatuiesc expertii citati de CNN Money sa "NU" cumperi de sarbatori:

Articolele de imbracaminte

Vremea calda din acest an a incetinit vanzarile retailerilor care se astepau sa faca multi bani din articolele de imbracaminte groasa de iarna. Expertii te sfatuiesc sa mai ai rabdare pana trece Craciunul, daca doresti sa-ti reinnoiesti garderoba.

"Traditia spune ca, in preajma Craciunului, obiectele vestimentare se scumpesc. Iesi la cumparaturi abia dupa 27 decembrie", spune Christine Frietchen, editor Consumersearch.com.

Daca insa iti doresti un anumit obiect vestimentar, atunci grabeste-te sa ti-l achizitionezi cat mai repede. Nu se stie daca vei mai gasi marimea si culoarea preferata. Merita sa ai rabadare doar daca nu ai pregatit o lista specifica de cumparaturi.

Televizoare

Cei care au ratat ziua reducerilor Black Friday mai au o sansa.

Nu suspina dupa acel televizor ieftin. Luna ianuarie vine cu produse incitante la Salonul anual Consumer Elecronic.

In plus, in martie si aprilie, producatorii japonezi isi incheie anul fiscal. Prin urmare, vei gasi mai mult ca sigur preturi de lichidare la produsele electonice si electrocasnice.

Site-urile de e-commerce vor pregati si mici discount-uri proprii.

Decoratii

Dupa Craciun, vei vedea reduceri chiar de 75% la hartiile de ambalat cadouri, panglici, ornamente si alte articole de sezon.

"Este cel mai bun moment pentru a-ti face provizii pentru anul urmator.

In cazul in care te gandesti la un cadou pentru Revelion, nu uita de cosurile cu produse speciale de sarbatori sau de ciocolata de sarbatori doar pentru ca a trecut Craciunul. Ele merita folosite", a declarat Jeanette Pavini, expert in economii la coupons.com.

Lenjerii de pat

"Majoritatea oamenilor se grabesc sa-si faca poftele in sezonul sarbatorilor. Insa ceea ce ei nu stiu e ca decoratiunile interioare vor fi in luna ianuarie cu 50% mai ieftine fata de perioada Craciunului", a declarat stilista Jene Luciani.

Ianuarie este luna perfecta pentru achizitii de lenjerii de pat, spun expertii. Vei vedea seturi de lenjerie cu 50% mai ieftine si paturi groase cu ornamente din catifea la un discount de pana la 70%.

Bijuterii

De sarbatori, retailerii ne bombardeaza cu reclame despre bijuterii. In magazine, cutiile de bijuterii sunt pretutindeni la preturi de multe ori duble.

Daca te gandesti sa cumperi o bijuterie persoanei dragi, expertii te sfatuiesc sa astepti pana in martie, dupa Ziua Indragostitilor, cand industria bijuteriilor de lux va fi in scadere.

Atunci este momentul sa iesiti la "vanatoare" de bijuterii. Preturile vor fi la jumatate fata de aceasta perioada a anului.

Abonament la sala de gimnastica si echipamente fitness

Dupa sarbatori, vei vedea promotii grozave si abonamente ieftine la salile de gimnastica. "Vanati" reducerile pe site-uri ca Groupon.

Salile de sport stiu ca este o oportunitate pentru ei sa ofere preturi mici fiindca multa lume se inghesuie la sport dupa un Craciun imbelsugat. Atunci aveti ocazia sa prindeti cele mai mari reduceri.

Daca preferi sportul in propria casa, atunci da o fuga prin magazinele de profil. Dupa sarbatori, preturile la echipamente o iau in jos.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#pret cadouri sarbatori, #reduceri cumparaturi, #produse promotionale sarbatori, #reduceri sarbatori , #Promotii