Adio taxe de roaming si nu prea: Telekom isi prezinta tarifele

Joi, 15 Iunie 2017, ora 14:41
1636 citiri
Adio taxe de roaming si nu prea: Telekom isi prezinta tarifele
Foto: Arhiva Ziare.com

Telekom Romania va aplica de joi tarifele pentru roaming, care includ minute, SMS-uri si date mobile, in conformitate cu reglementarile din Spatiul Economic European (statele membre ale Uniunii Europene, plus Islanda, Lichstenstein si Norvegia), anunta compania.

Astfel, beneficiile nationale (in afara retelei) acordate la orice abonament Telekom Romania, pentru servicii mobile, vor fi disponibile si in roaming Grupa 0, formata din tarile din spatiul Economic European.

De exemplu, daca abonamentul include minute nationale nelimitate si 100 de SMS-uri nationale, abonatul va putea utiliza fara tarife aditionale minutele nelimitate si SMS-urile nationale neconsumate pana la data calatoriei in statele mentionate anterior, se arata intr-un comunicat al companiei.

In cazul in care clientul beneficiaza de un abonament cu minute nationale (in afara retelei) limitate ca numar, dupa consumarea acestora se aplica tariful standard national de 0,226 euro/minut, iar in cazul SMS-urilor de 0,06 euro, TVA inclus.

De asemenea, datele nationale din contract (abonament/extraoptiuni/eventuale bonusuri) vor putea fi utilizate in Roaming Grupa 0 fara tarife aditionale, pana la limita lunara maxima de date in Roaming Grupa 0, daca este aplicabila contractului.

Dupa depasirea limitei de date se aplica un tarif aditional in cuantum de 0,0089 euro/MB, TVA inclus, iar dupa consumarea datelor nationale din contract se va aplica si tariful standard. Limita de date se determina in functie de beneficiile active la momentul utilizarii serviciilor de roaming, impartind dublul valorii abonamentului lunar la tariful reglementat, de 7,7 euro/GB., se mai arata in comunicat.

De asemenea, incepand de joi, oferta la Cartela Telekom cuprinde doua categorii de planuri tarifare si optiuni: planuri tarifare si optiuni incompatibile cu serviciul de roaming, care pot fi utilizate doar pe teritoriul Romaniei, respectiv planuri tarifare si optiuni compatibile cu serviciul de roaming, care ofera conditii similare de utilizare a resurselor atat pe teritoriul Romaniei, cat si in roaming in zona SEE, conform noilor reglementari in domeniu.

Clientii pot migra intre oferte compatibile si incompatibile cu serviciul de roaming in functie de nevoile lor de comunicare, oricand doresc, cu apel la 1234, *100# sau accesand platforma MyAccount.

Daca se afla deja in roaming, vor putea accesa ofertele compatibile cu serviciul de roaming cu apel la +40766121234 sau 100#, in functie de capabilitati ...citeste mai departe despre "Adio taxe de roaming si nu prea: Telekom isi prezinta tarifele" pe Ziare.com

Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
#Telekom oferta roaming, #oferte roaming 15 iunie, #roaming 15 iunie, #cartela Telekom roaming , #Stiri Preturi