Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Caldura si apa calda pentru bucuresteni pana pe 15 decembrie: Dar ce se intampla dupa?

Caldura si apa calda pentru bucuresteni pana pe 15 decembrie: Dar ce se intampla dupa?
Romgaz a prelungit cu inca o luna, pana la 15 decembrie, contractul de livrare de gaze catre Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), in urma unei propuneri de program de stingere a datoriei restante a ELCEN, dar vrea semnarea unei conventii de esalonare a acestora pentru continuarea furnizarii de gaze.

"Consiliul de Administratie al Romgaz (SNG) s-a intrunit in sedinta extraordinara, pentru a reanaliza situatia contractuala cu Electrocentrale Bucuresti, ca urmare a primirii din partea Electrocentrale Bucuresti, in dorinta continuarii relatiilor contractuale, a unei propuneri de program de stingere a datoriei restante inregistrate fata de Romgaz, conditie necesara si obligatorie stabilita de catre Consiliul de Administratie Romgaz, pentru a evita intreruperea relatiilor contractuale dintre cele doua companii", se arata intr-un comunicat al Romgaz.

ELCEN este producatorul si furnizorul de agent termic pentru RADET, companie responsabila de distributie la nivelul Capitalei.

Consiliul ...citeste mai departe despre "Caldura si apa calda pentru bucuresteni pana pe 15 decembrie: Dar ce se intampla dupa?" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 841 ori