Shopping inainte de sarbatori? Top 5 cele mai "convenabile" capitale europene

Sambata, 26 Noiembrie 2011, ora 00:00
2744 citiri
Shopping inainte de sarbatori? Top 5 cele mai "convenabile" capitale europene
Shopping in Europa

Marile capitale europene au fost intotdeauna un magnet pentru iubitorii de moda. Aici gasesti branduri de lux, discount-uri substantiale si mall-uri imense. Insa inainte de a porni intr-un maraton de cumparaturi in strainatate, trebuie sa stiti ca exista multi factori pe care trebuie sa-i luati in considerare.

Ce trebuie sa stiti inainte de a pleca la cumparaturi prin Europa? In afara de tarifele practicate de retailerii locali, exista o multitudine de aspecte pe care trebuie sa le analizati: cat de convenabile sunt hotelurile din orasul respectiv, transportul sau climatul.

Pe baza unui algoritm ce depinde de pretul unui pranz, a cazarii si a celor mai populare obiecte vestimentare, studiul realizeaza un top al celor mai convenabile orase europene. Iata care sunt acestea, conform BusinessInsider.com.

Locul 5 - Roma

Daca vreti sa va innoiti garderoba la Roma, trebuie sa stiti ca o camera foto digitala costa in medie 570 de euro, iar o pereche de jeansi costa 49 de euro. In timpul sederii, un pranz obisnuit, cu trei feluri de mancare, va va costa 37 de euro, iar un meniu fast-food 5,9 euro.

In Capitala Italiei va veti putea caza intr-un hotel de patru stele pentru 159 de euro.

Locul 4 - Barcelona

La Barcelona, un pranz costa 52 de euro si un meniu fast-food 5,7 euro. In timpul sesiunii de cumparaturi va veti putea caza intr-o camera de hotel de patru stele pentru 126 de euro. O camera foto digitala costa 753 de euro, iar o pereche de jeansi 35,9 euro.

Locul 3 - Atena

In Capitala Greciei, va veti putea innoi colectia de jeansi pentru 39,9 euro bucata si veti putea achizitiona o camera foto digitata pentru 788 euro. O sedere de o noapte intr-o camera de hotel de patru stele costa in medie 98 de euro, iar un pranz 39 euro.

Locul 2 - Lisabona

Capitala Portugaliei este al doilea cel mai convenabil oras din Europa pentru cumparaturi. Aici o pereche de blugi costa 25,9 euro, iar pentru o camera digitala va trebui sa scoateti din buzunar 779 euro.

Locul 1 - Budapesta

Pretul mediu al unei mese de calitate este de 32,5 euro, iar a unui meniu fast-food 4,4 euro. O pereche obisnuita de jeansi costa 48 de euro, iar o camera intr-un hotel de patru stele costa doar 71 de euro pe noapte. Astfel, Capitala Ungariei poate fi numit destinatia europeana ideala pentru shopping.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#destinatii europa, #shopping europa, #shopping atena, #shopping roma, #preturi europa , #Stiri Preturi