Radiocom va disponibiliza anul viitor peste 400 de angajati

Miercuri, 08 Decembrie 2010, ora 16:29
1983 citiri
Radiocom va disponibiliza anul viitor peste 400 de angajati

Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Valerian Vreme, a declarat miercuri pentru NewsIn ca Societatea Nationala de Radiocomunicatii (Radiocom), aflara sub coordonarea ministerului,va disponibiliza anul viitor 400-450 angajati din totalul de 1.900, in urma unui plan de restructurare.

La randul lor, reprezentantii Radiocom au declarat miercuri Agentiei NewsIn ca la nivelul conducerii societatii se face o analiza privind reducerea cheltuielilor si eficientizarea activitatii companiei, conform cu prevederile HG 456/2010.

Totodata, desi fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu declarase, la 11 iunie, ca Radiocom va disponibiliza 800 de angajati pana la sfarsitul acestui an, aceste disponibilizari nu au mai avut loc.

"La 8 decembrie 2010, numarul de salariati Radiocom (SNR) este de 1.907. Precizam, de asemenea, ca pana in acest moment nu s-a demarat nicio procedura de restructurare de personal in cadrul companiei", au adaugat reprezentantii Societatii Nationale de Radiocomunicatii.

Radiocom este unul dintre principalii furnizori de retele si servicii de comunicatii electronice din Romania, fiind in coordonarea Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI).

Societatea a inregistrat anul trecut venituri totale de 343,1 milioane lei, in crestere cu 5% fata de 2008, cand a raportat 326,7 milioane lei, iar pentru acest an este estimata o majorare de 4,5%.

Potrivit bugetului de venituri si cheltuieli pe 2010, castigul mediu lunar pe salariat este de 4.120 lei/persoana.

Printre cei mai importanti clienti ai companiei se numara Societatea Romana de Televiziune, Societatea Romana de Radiodifuziune, Vodafone Romania, Orange Romania, Telemobil, GTS Romania, BCR Asigurari, Transfond, Rompetrol, Serviciul de Telecomunicatii Speciale, Ministerul Apararii Nationale, Serviciul Roman de Informatii, Antena 1, Pro TV, Prima TV, Realitatea TV.

Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
#Radiocom, #disponibilizari, #angajati , #stiri Pro TV