Videanu: companiile mele au credite de 22 milioane euro

Duminica, 10 Octombrie 2010, ora 14:18
1324 citiri
Videanu: companiile mele au credite de 22 milioane euro

Companiile la care Adriean Videanu are actiuni sau pe care le controleaza au credite de 22 milioane euro si platesc "foarte greu" ratele catre banci, care se ridica la cateva milioane de euro anual, potrivit prim vicepresedintelui PD-L, informeaza Mediafax. 

"Din pacate (terenul de la Marriott - n.r.) este gajat la banca, el a constituit suportul pentru a lua credite. Nimeni nu spune ca am si credite de 22 de milioane de euro, ceea ce, vedeti, este o problema.

Este foarte greu cu plata creditelor. Sunt milioane de euro care se platesc anual", a declarat fostul ministru al Economiei duminica, la emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata de Pro TV. Videanu a adaugat ca nu detine alta avere decat cea mentionata in declaratia de avere si ca nu poate evalua valoarea companiilor pe care le detine.

"Nu am alta avere decat cea din declaratia de avere. Nimic altceva. Valoarea actiunilor companiilor unde sunt actionar este o chestie extrem de relativa.

Valoarea reala este cea cand gasesti un cumparator. Nu mi-am propus sa vand aceste companii, de aceea nici nu pot sa spun ca am o avere personala cat valoreaza acele companii. Sunt multumit ca am peste 800 de angajati care primesc salarii rezobabile in companiile mele.

Atata timp cat ei sunt multumiti, este cea mai mare satisfactie pe care eu o am", a mai spus Videanu.

Videanu si sotia sa detin, prin compania Titan-Mar, un teren situat intre cartierul Drumul Taberei si zona Hotelului Marriott, potrivit relatarilor presei. 

#banci, #credite, #firme, #videanu , #stiri Pro TV