PwC impune angajatilor concediu fara plata

Marti, 20 Octombrie 2009, ora 09:29
1618 citiri
PwC impune angajatilor concediu fara plata

Compania de consultanta si audit PricewaterhouseCoopers (PwC) a impus un concediu de 15 zile angajatilor, in perioada octombrie 2009 - iunie 2010.

"Inca de la primele semne ale crizei economice am trecut la optimizarea operatiunilor si am incercat sa evitam orice masuri cu impact semnificativ asupra angajatilor. Cu toate acestea, avand in vedere ca declinul economic este mai sever si dureaza mai mult decat s-ar fi putut anticipa, iar perspectivele macroeconomice nu sunt incurajatoare, nu putem evita adoptarea unor noi masuri de optimizare a costurilor", a declarat pentru ZF Vasile Iuga, Country Managing Partner al PwC Romania.

PwC are afaceri de 41 mil. euro in anul fiscal 2008 si au anuntat ca vor mai angaja alte 100 de persoane, pe langa cei 650 de angajati pe care ii are compania in acest moment.

"Intr-o firma de consultanta oamenii sunt atat principala resursa, cat si principalul cost. Ne propunem sa iesim din criza in cea mai buna forma posibila si, atunci cand se va relua cresterea economica, sa putem oferi clientilor nostri acelasi nivel de servicii cu care sunt obisnuiti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#PwC, #angajati, #concediu , #stiri PWC Romania